DoctorDifys Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 DNS değiştiriyorum ama ayarlarda hep bu yazıyor, ne yapsam çözemedim.
Mustafa Mihail Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 466 Çözümler 5 18 Nisan 2025 #2 Galiba ayarlar>ağ ve internet>kablosuz>bağdaştırıcı özellikleri diye bir yerde ayarları vardı oraya bakar mısın?
Galiba ayarlar>ağ ve internet>kablosuz>bağdaştırıcı özellikleri diye bir yerde ayarları vardı oraya bakar mısın?
DoctorDifys Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 Mustafa Mihail dedi: Galiba ayarlar>ağ ve internet>kablosuz>bağdaştırıcı özellikleri diye bir yerde ayarları vardı oraya bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Baktım ama ne yapacağım
Mustafa Mihail dedi: Galiba ayarlar>ağ ve internet>kablosuz>bağdaştırıcı özellikleri diye bir yerde ayarları vardı oraya bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Baktım ama ne yapacağım
Mustafa Mihail Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 466 Çözümler 5 19 Nisan 2025 #4 DoctorDifys dedi: Baktım ama ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Orada DNS sunucu atamasını otomatik yapabilir veya kendi DNS sunucunuzu girebilirsiniz.
DoctorDifys dedi: Baktım ama ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Orada DNS sunucu atamasını otomatik yapabilir veya kendi DNS sunucunuzu girebilirsiniz.
DoctorDifys Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #5 Mustafa Mihail dedi: Orada DNS sunucu atamasını otomatik yapabilir veya kendi DNS sunucunuzu girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orada var ama ayarı yapsam bile çalışmıyor işte
Mustafa Mihail dedi: Orada DNS sunucu atamasını otomatik yapabilir veya kendi DNS sunucunuzu girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orada var ama ayarı yapsam bile çalışmıyor işte