Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Discord için DNS değiştirdim, Speedtest aynı ama normalde 2-3 saniyede inen 11MB 2-3 dakikada iniyor.
Discord için DNS değiştirdim, Speedtest aynı ama normalde 2-3 saniyede inen 11MB 2-3 dakikada iniyor.
S4Crying Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 306 17 Şubat 2025 #2 GoodbyeDPI denediniz mi hocam?
Voripnotchanged Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Bence dns degiştirmek yerine web üzerinden tavsiye ederim veya dns değiştirmek yerine VPN üzerin giriş yapmanızı öneririm
Bence dns degiştirmek yerine web üzerinden tavsiye ederim veya dns değiştirmek yerine VPN üzerin giriş yapmanızı öneririm
Y Yavuz akça Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 Efems dedi: Discord için DNS değiştirdim, Speedtest aynı ama normalde 2-3 saniyede inen 11MB 2-3 dakikada iniyor. Genişletmek için tıkla... Goodbye dpi kullan ping yapmaz internet hizi dusurmez.
Efems dedi: Discord için DNS değiştirdim, Speedtest aynı ama normalde 2-3 saniyede inen 11MB 2-3 dakikada iniyor. Genişletmek için tıkla... Goodbye dpi kullan ping yapmaz internet hizi dusurmez.
Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 S4Crying dedi: GoodbyeDPI denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... O zaten ama zannedersem İDM ile alakalı. Yavuz akça dedi: Goodbye dpi kullan ping yapmaz internet hizi dusurmez. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum hocam.
S4Crying dedi: GoodbyeDPI denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... O zaten ama zannedersem İDM ile alakalı. Yavuz akça dedi: Goodbye dpi kullan ping yapmaz internet hizi dusurmez. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum hocam.