DNS ayarlarını değiştirememek

Alaf

Femtopat
Daha fazla  
DNS'imi değiştirmeye çalıştığımda sürekli otomatik DNS sunucusunu kullan seçeneği aktif oluyor. Kalıcı bir şekilde değiştiremiyorum.

1.1.1.1VPN cloudware WARP bir de tarayıcı VPN'leri bunlar açıkken ve kapalıyken denediğimde de sonuç aynıydı.

Hocam o zaman modemde olduğunu düşünüyorum bir modemin bütün kablolarını çıkarıp 15- 20 saniye bekleyip tekrar kabloları takıp dener misiniz?

Hocam o zaman modemde olduğunu düşünüyorum bir modemin bütün kablolarını çıkarıp 15- 20 saniye bekleyip tekrar kabloları takıp dener misiniz?

5 dk kapalı tutup denemiştim fakat bunu da deneyeyim sonucu yazarım tekrardan.

Ağ sıfırlama olumlu bir çözüm olabilir diye düşünüyorum ne düşünüyorsunuz hocam.

Hocam amacım modemdeki statik elektriği atarak yeniden sıfır gibi başlatmaktı ama şu an tek çözüm modemi resetlemek gibi gözüküyor sen ne düşünüyorsun hocam.

Hocam amacım modemdeki statik elektriği atarak yeniden sıfır gibi başlatmaktı ama şu an tek çözüm modemi resetlemek gibi gözüküyor sen ne düşünüyorsun hocam.

İşe yarayabilir bu da olmazsa modemin panelinden deneyebiliriz o da olmazsa tek yok ağ sıfırlama gibi duruyor.

Hocam işinize yarar mı bilmem ama modemimi alalı 1 sene oldu Keenetic Omni DSL KN-2011

Hocam modeminiz üzerinden direkt ağın DNS adresini değiştirebiliyorsunuz isterseniz deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…