MythicTRQ Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Biliyorsunuz ki Discord kapandı ve bende girmek için DNS kullanıyordum. Bir gün bilgisayarı açtığımda DNS çalışmadı ve 2-3 gündür böyle sürüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2025
Biliyorsunuz ki Discord kapandı ve bende girmek için DNS kullanıyordum. Bir gün bilgisayarı açtığımda DNS çalışmadı ve 2-3 gündür böyle sürüyor.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 30 Haziran 2025 #2 MythicTRQ dedi: Biliyorsunuz ki Discord kapandı ve bende girmek için DNS kullanıyordum. Bir gün bilgisayarı açtığımda DNS çalışmadı ve 2-3 gündür böyle sürüyor. Genişletmek için tıkla... DNS çalışmadı derken? Ağ ayarlarından mı yaptınız? Hangi DNS'i kullanıyorsunuz?
MythicTRQ dedi: Biliyorsunuz ki Discord kapandı ve bende girmek için DNS kullanıyordum. Bir gün bilgisayarı açtığımda DNS çalışmadı ve 2-3 gündür böyle sürüyor. Genişletmek için tıkla... DNS çalışmadı derken? Ağ ayarlarından mı yaptınız? Hangi DNS'i kullanıyorsunuz?
dxer Yoctopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2025 #3 Bendede aynı nasıl düzeltilir