DNS değişikliğinde sorun olur mu?

cnbzk

Centipat
Biliyorsunuzdur, CloudFlare şu an dünyanın en hızlı DNS adresini sağlıyor. Benim sormak istediğim soru şu: Ben DNS adresini otomatik yapmak yerine CloudFlare ya da Google DNS'sini kullansam nasıl sıkıntılar çıkabilir? Yani internet hızı artması dışında neler değişir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır herhangi bir sıkıntı çıkmaz, siteye bağlanma hızın artar buna ek olarak yasaklı sitelere de giriş sağlayabilirsin. CloudFlare uzun süredir kullandığım DNS, hiçbir sorun çıkmadı şuana kadar ayrıca Google DNS'den daha hızlı geliyor bana.

Cloudflare hızlı değil sadece güçlü. Hatta yavaş olduğu için çokca eleştiri alır.

Sorun olmaz. İstersen dene beğenmessen otomatik DNS'e geri dönebilirsin.

Teşekkür ederim cevabınız için
Cloudflare hızlı değil sadece güçlü. Hatta yavaş olduğu için çokca eleştiri alır.
Teşekkür ederim cevabınız için
Teşekkür ederim cevabınız için Kontrol ettim tekrardan en hızlısı şuan Cloudflare (benim bulunduğum bölgeye göre)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…