DNS değiştirmeden Discord'a nasıl girilebilir?

YLN

Decapat
Yer
Oslo, Norway
Daha fazla  
Selam, Counter-Strike 2 ile ilgili bir sorun yaşıyordum, DNS'yi sıfırladım düzeldi fakat GoodbyeDPI kullandığım için DNS değiştirmem zorunlu, bunun farklı bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Counter-Strike 2 ile ilgili bir sorun yaşıyordum, DNS'yi sıfırladım düzeldi fakat GoodbyeDPI kullandığım için DNS değiştirmem zorunlu, bunun farklı bir yolu var mıdır?
goodbydpi kullanıp discorda giremiyormusunuz ?

Hocam VPN e karşı değilseniz ProtonVPN kullanabilirsiniz farklı bir alternatif olarak da warp kurabilirsiniz ama pinginizi yüksek oranda değiştirecektir

goodbydpi kullanıp discorda giremiyormusunuz ?
Aynı sorun bende de var goodbye dpi açmıyor discordu

CS2'de yaşadığınız sorunun DNS kaynaklı olduğuna emin misiniz? Eğer internet servis sağlayıcınızın DNS sunucularına istek gönderecek olursanız Discord'a giremezsiniz.

Hocam VPN e karşı değilseniz ProtonVPN kullanabilirsiniz farklı bir alternatif olarak da warp kurabilirsiniz ama pinginizi yüksek oranda değiştirecektir

Aynı sorun bende de var goodbye dpi açmıyor discordu
goodbydpi turkey kullanın pencere olarak kalmıyor arka planda çalışıyor ve her kapattığınızda manuel olarak açmanıza gerek kalmıyor GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı