egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 DNS değiştirmek Valorant'ta ban yedirir mi?
E Elevan065 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #2 hayır alakası yok
Ahmet923 Picopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 egeecan dedi: DNS değiştirmek Valorant'ta ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Hile koruması algılarsa VPN'i, sizi banlayabilir. Önermem. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
egeecan dedi: DNS değiştirmek Valorant'ta ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Hile koruması algılarsa VPN'i, sizi banlayabilir. Önermem.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #4 Ahmet923 dedi: Hile koruması algılarsa VPN'i sizi banlayabilir önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN ile DNS farkını öğrendikten sonra yazın lütfen. Mesaj yazmak için yazmayın konulara.
Ahmet923 dedi: Hile koruması algılarsa VPN'i sizi banlayabilir önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN ile DNS farkını öğrendikten sonra yazın lütfen. Mesaj yazmak için yazmayın konulara.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.835 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 10 Ekim 2024 #5 egeecan dedi: DNS değiştirmek Valorant'ta ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yedirmez.
Ahmet923 Picopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #6 Musap5 dedi: Hocam VPN ile DNS farkını öğrendikten sonra yazın lütfen. Mesaj yazmak için yazmayın konulara. Genişletmek için tıkla... VPN dedim pardon. Hem aynı muhabbet DNS de de olmuyor mu?
Musap5 dedi: Hocam VPN ile DNS farkını öğrendikten sonra yazın lütfen. Mesaj yazmak için yazmayın konulara. Genişletmek için tıkla... VPN dedim pardon. Hem aynı muhabbet DNS de de olmuyor mu?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 10 Ekim 2024 #7 egeecan dedi: DNS değiştirmek Valorant'ta ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Ban yemen için bir sebep yok.
egeecan dedi: DNS değiştirmek Valorant'ta ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Ban yemen için bir sebep yok.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #8 Ahmet923 dedi: VPN dedim pardon. Hem aynı muhabbet DNS de de olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam arasında fark var DNS sunucunu değiştirir IP adresin aynıdır. VPN uzak bir sunucuya bağlanırsın IP adresin değişir ve DNS'e göre daha yavaştır VPN gizlilik açısından şifreleme yolunu kullanır.
Ahmet923 dedi: VPN dedim pardon. Hem aynı muhabbet DNS de de olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam arasında fark var DNS sunucunu değiştirir IP adresin aynıdır. VPN uzak bir sunucuya bağlanırsın IP adresin değişir ve DNS'e göre daha yavaştır VPN gizlilik açısından şifreleme yolunu kullanır.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 10 Ekim 2024 #9 Ahmet923 dedi: VPN dedim pardon. Hem aynı muhabbet DNS de de olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... VPN sizin konumunuzu ülkeden ülkeye taşır. Fakat DNS sizin farklı bir konumda olduğunuzu düşündürür.
Ahmet923 dedi: VPN dedim pardon. Hem aynı muhabbet DNS de de olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... VPN sizin konumunuzu ülkeden ülkeye taşır. Fakat DNS sizin farklı bir konumda olduğunuzu düşündürür.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #10 RDJ dedi: VPN sizin konumunuzu ülkeden ülkeye taşır. Fakat DNS sizin farklı bir konumda olduğunuzu düşündürür. Genişletmek için tıkla... Hocam kısa öz yapmış.
RDJ dedi: VPN sizin konumunuzu ülkeden ülkeye taşır. Fakat DNS sizin farklı bir konumda olduğunuzu düşündürür. Genişletmek için tıkla... Hocam kısa öz yapmış.