G Gökberk SARI Femtopat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 DNS ile robloxa girebiliyordum ama 1 haftadır giremiyorum. Bazen siteye girerken hata oluyor birkaç kere F5 atınca siteye giriliyor fakat oyuna girilmiyor.
DNS ile robloxa girebiliyordum ama 1 haftadır giremiyorum. Bazen siteye girerken hata oluyor birkaç kere F5 atınca siteye giriliyor fakat oyuna girilmiyor.
U uyeadibulamadim1 Zeptopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 8 17 Kasım 2024 #2 Demekki internet servis sağlayıcın ip tabanlı ve ya dpi engelleme yapmış. Ayrıca google DNS sunucularını kullanmanı önermem.
Demekki internet servis sağlayıcın ip tabanlı ve ya dpi engelleme yapmış. Ayrıca google DNS sunucularını kullanmanı önermem.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.106 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tanrı Dağları 17 Kasım 2024 #3 1.1.1.1 1.0.0.1 Olarak değiştirip tekrar deneyin.
G Gökberk SARI Femtopat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 uyeadibulamadim1 dedi: Demekki internet servis sağlayıcın ip tabanlı ve ya dpi engelleme yapmış. Ayrıca google DNS sunucularını kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... ne önerirsin Ben10Ultimate dedi: 1.1.1.1 1.0.0.1 Olarak değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... maalesef düzelmedi
uyeadibulamadim1 dedi: Demekki internet servis sağlayıcın ip tabanlı ve ya dpi engelleme yapmış. Ayrıca google DNS sunucularını kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... ne önerirsin Ben10Ultimate dedi: 1.1.1.1 1.0.0.1 Olarak değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... maalesef düzelmedi
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Büyük ihtimal issniz dns engeli koymuş,dns ayarınızı yaptıktan sonra Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) programını deneyin.
Büyük ihtimal issniz dns engeli koymuş,dns ayarınızı yaptıktan sonra Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) programını deneyin.