PlusBey Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Superonline internet kullanıyorum, DNS değiştirmeme rağmen kendi DNS'ini kullanıyor. Nasıl düzeltirim?
Superonline internet kullanıyorum, DNS değiştirmeme rağmen kendi DNS'ini kullanıyor. Nasıl düzeltirim?
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.255 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 20 Ekim 2024 #2 Modem üzerinden dns değiştirmeyi denediniz mi?
oldumtepetaklak Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 Modemi sıfırlamayı dene.
PlusBey Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #4 erdemst17 dedi: Modem üzerinden DNS değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Modem arayüznü diyorsanız evet
erdemst17 dedi: Modem üzerinden DNS değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Modem arayüznü diyorsanız evet
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.255 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 20 Ekim 2024 #5 PlusBey dedi: Modem arayüznü diyorsanız evet Genişletmek için tıkla... Eğer hiçbir şekilde değişmiyorsa ISS'den kaynaklı olabilir. Bazı ISS'ler DNS değiştirmeyi baya zorlaştırırken turknet gibileri ise hiç karışmıyor.
PlusBey dedi: Modem arayüznü diyorsanız evet Genişletmek için tıkla... Eğer hiçbir şekilde değişmiyorsa ISS'den kaynaklı olabilir. Bazı ISS'ler DNS değiştirmeyi baya zorlaştırırken turknet gibileri ise hiç karışmıyor.
PlusBey Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #6 erdemst17 dedi: Eğer hiçbir şekilde değişmiyorsa ISS'den kaynaklı olabilir. Bazı ISS'ler DNS değiştirmeyi bayağı zorlaştırırken TurkNet gibileri ise hiç karışmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir bilgin var mı?
erdemst17 dedi: Eğer hiçbir şekilde değişmiyorsa ISS'den kaynaklı olabilir. Bazı ISS'ler DNS değiştirmeyi bayağı zorlaştırırken TurkNet gibileri ise hiç karışmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir bilgin var mı?
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.255 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 20 Ekim 2024 #7 PlusBey dedi: Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. ISS'in müşteri hizmetlerini arayıp onların değiştirmesini isteyebilirsiniz.
PlusBey dedi: Nasıl düzeltebileceğim hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. ISS'in müşteri hizmetlerini arayıp onların değiştirmesini isteyebilirsiniz.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 20 Ekim 2024 #8 PlusBey dedi: Superonline internet kullanıyorum, DNS değiştirmeme rağmen kendi DNS'ini kullanıyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Superonline DNS engellemesi yapıyor istediğiniz kadar deneyin verdikleri modem bunu engelleyecektir.
PlusBey dedi: Superonline internet kullanıyorum, DNS değiştirmeme rağmen kendi DNS'ini kullanıyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Superonline DNS engellemesi yapıyor istediğiniz kadar deneyin verdikleri modem bunu engelleyecektir.