deniz perseus Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 EA çalışmıyor diye DNS açmıştım, şimdi kapatmak istiyorum ama System32'den bir şeyler yaptığım için şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardım ederseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
EA çalışmıyor diye DNS açmıştım, şimdi kapatmak istiyorum ama System32'den bir şeyler yaptığım için şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.
realnixt Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 dns açmıştım derken hocam? bilgisayarlarınızın dns ayarlarını mı değiştirdiniz anlayamadım.
deniz perseus Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 Evet hocam çok pardon öyle yazmam lazımdı. realnixt dedi: DNS açmıştım derken hocam? Bilgisayarlarınızın DNS ayarlarını mı değiştirdiniz anlayamadım. Genişletmek için tıkla...
Evet hocam çok pardon öyle yazmam lazımdı. realnixt dedi: DNS açmıştım derken hocam? Bilgisayarlarınızın DNS ayarlarını mı değiştirdiniz anlayamadım. Genişletmek için tıkla...