DNS nasıl sıfırlanır?

Taha Yücel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, evet, VPN kulanmadan tüm yasaklı sitelere girebiliyorum. İsmini hatırlamıyorum ama bir siteden internetime baktım ve İsveç'ten 4 IP adresinin benim internetime erişimi varmış. Araştırdım bazı forumlarda hep DNS zehirlenmesi falan yazmışlar ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Ama DNS nedir, nasıl sıfırlanır, sıfırlamalı mıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar, evet, VPN kulanmadan tüm yasaklı sitelere girebiliyorum. İsmini hatırlamıyorum ama bir siteden internetime baktım ve İsveç'ten 4 IP adresinin benim internetime erişimi varmış. Araştırdım bazı forumlarda hep DNS zehirlenmesi falan yazmışlar ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Ama DNS nedir, nasıl sıfırlanır, sıfırlamalı mıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

DNS kullanmadıysan pek sorun oluşturmaz ama sıfırlamak istiyorum dersen CMD komut yöneticisini yönetici olarak çalıştırıp ipconfig /flushdns yaz ve enterle.

o komutları falan yazdım ama değişmedi bir şey hala girebiliyorum ve şuan 4 IP bana erişebiliyor bunun sıkıntı yaratmasından korkuyorum.
sorun Chrome'da değil bu arada firefox ve explorerda da giriliyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı