"DNS önbelleği ile ilgili bir sorun var" hatası

ylm.alperen

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım son zamanlar, en azından ben yeni fark ettim, Epic Games ve Steam gibi platformlarda sıkıntı çıkarıyor. Epic Games direkt bağlantı sorunu verirken Steam'de sadece kütüphaneyi görüntüleyebiliyorum. Saçma olan şu ki oyun indirebiliyorum.

Microsoft Store'den Wintoys'u indirip sağlık>temizlik>dns önbelleği temizlemeyi yapar mısınız hocam.
Deneyeyim hocam

Microsoft Store'den Wintoys'u indirip sağlık>temizlik>dns önbelleği temizlemeyi yapar mısınız hocam.
Hocam Microsoft Store a da girmiyor maalesef. Ama daha öncesinde CMD üzerinden önbelleği silmiştim

Hocam Microsoft Store a da girmiyor maalesef. Ama daha öncesinde CMD üzerinden önbelleği silmiştim

Son düzenleme:
Deneyeyim hocam.

Hocam Microsoft Store'a da girmiyor maalesef. Ama daha öncesinde CMD üzerinden önbelleği silmiştim.

Hocam Microsoft Store'a da girmiyor maalesef. Ama daha öncesinde CMD üzerinden önbelleği silmiştim.

Hata falan mı veriyor girdiğinizde hiçbir şey yapamıyor musunuz?
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın şu komut ile Store'yi kaldırın ardından bilgisayarı yeniden başlatın:

Kod:
Get-AppxPackage -Name "Microsoft.WindowsStore" -AllUsers | Remove-AppxPackage

Bilgisayar açıldıktan sonra.

Kod:
Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Kodunu girip ardından tekrar yeniden başlatın giriş yapabiliyor olmanız lazım.

Hata falan mı veriyor girdiğinizde hiçbir şey yapamıyor musunuz?
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın şu komut ile Store'yi kaldırın ardından bilgisayarı yeniden başlatın:

Kod:
Get-AppxPackage -Name "Microsoft.WindowsStore" -AllUsers | Remove-AppxPackage

Bilgisayar açıldıktan sonra.

Kod:
Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Kodunu girip ardından tekrar yeniden başlatın giriş yapabiliyor olmanız lazım.
Hocam internet ile ilgili olduğunu düşünüyorum zaten sorun giderme kısmında da internette sorun olduğu yazıyor başlıktaki gibi. Ağ hatası alıyorum Microsoft store'da da. Bilgisayarda onlarca dosya var format atmak da istemiyorum ama tek yol format gibi geldi bana.

Hocam internet ile ilgili olduğunu düşünüyorum zaten sorun giderme kısmında da internette sorun olduğu yazıyor başlıktaki gibi. Ağ hatası alıyorum Microsoft store'da da. Bilgisayarda onlarca dosya var format atmak da istemiyorum ama tek yol format gibi geldi bana.
Ağ ayarları sıfırlamayı denediniz mi hocam.

Ağ ayarları sıfırlamayı denediniz mi hocam.
Denedim hocam yine fayda etmedi. Şu anda güvenli modda çalıştırdım wifi gelmedi ama ethernet ile deneyeceğim eğer sıkıntı çıkarmazsa kötü amaçlı yazılımdan şüpheleneceğim artık. Çok da crack indirmem ama belki arkadaşlardan aldığım dosyalardan bulaşmıştır diye

Hocam güvenli modda yine çalışmadı bu uygulamalar.

Hocam proxy açık kalmış, o yüzden 2 aydır hata veriyormuş kafama vuruyorum şu an nasıl aklıma gelmedi diye :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı