Barlass01 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar ping download için en iyi DNS tercihi hangisidir? Güvenilir olanları söylerseniz sevinirim.
Arkadaşlar ping download için en iyi DNS tercihi hangisidir? Güvenilir olanları söylerseniz sevinirim.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.776 Çözümler 17 15 Nisan 2024 #2 Kullanıcı bilgisayarı için kullanacağın dnsler hiçbir fark yaratmaz.
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 Cloudflare DNS kullanabilirsinz.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 27 Yer İstanbul 15 Nisan 2024 #4 Barlass01 dedi: Arkadaşlar ping download için en iyi DNS tercihi hangisidir? Güvenilir olanları söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... NextDNS iyi gibi.
Barlass01 dedi: Arkadaşlar ping download için en iyi DNS tercihi hangisidir? Güvenilir olanları söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... NextDNS iyi gibi.
Barlass01 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #5 ein3kl dedi: Kullanıcı bilgisayarı için kullanacağın DNS'ler hiçbir fark yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum yanlış anlama ama bende yarattı intim çok kötüydü en ufak indirme yapayım indirmem bitsin intim 12MB paketken 3MB 2MB alırdım şimdi her zaman 13 MB alıyorum Google DNS'inde. Arda Keçeci dedi: NextDNS iyi gibi. Genişletmek için tıkla... bentunadeyilim1234 dedi: Cloudflare DNS kullanabilirsinz. Genişletmek için tıkla... NextDNS mi Cloudflare mı Google mı ? sizce daha iyi ve güvenli
ein3kl dedi: Kullanıcı bilgisayarı için kullanacağın DNS'ler hiçbir fark yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum yanlış anlama ama bende yarattı intim çok kötüydü en ufak indirme yapayım indirmem bitsin intim 12MB paketken 3MB 2MB alırdım şimdi her zaman 13 MB alıyorum Google DNS'inde. Arda Keçeci dedi: NextDNS iyi gibi. Genişletmek için tıkla... bentunadeyilim1234 dedi: Cloudflare DNS kullanabilirsinz. Genişletmek için tıkla... NextDNS mi Cloudflare mı Google mı ? sizce daha iyi ve güvenli
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #6 Barlass01 dedi: NextDNS mi Cloudflare mı Google mı ? sizce daha iyi ve güvenli Genişletmek için tıkla... Ben şahsen Cloudflare DNS kullanıyorum ve memnunum. Hiç bir ping sorunu veya bağlantı kopması yaşamadım.
Barlass01 dedi: NextDNS mi Cloudflare mı Google mı ? sizce daha iyi ve güvenli Genişletmek için tıkla... Ben şahsen Cloudflare DNS kullanıyorum ve memnunum. Hiç bir ping sorunu veya bağlantı kopması yaşamadım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #7 Google DNS veya Cloudflare DNS olabilir.
Barlass01 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #8 Einstein dedi: Google DNS veya Cloudflare DNS olabilir. Genişletmek için tıkla... hangisi daha iyi olur sizce Einstein dedi: Google DNS veya Cloudflare DNS olabilir. Genişletmek için tıkla... bentunadeyilim1234 dedi: Ben şahsen Cloudflare DNS kullanıyorum ve memnunum. Hiç bir ping sorunu veya bağlantı kopması yaşamadım. Genişletmek için tıkla... cloudflare güvenilir mi kime bağlı bir firima şirket yada
Einstein dedi: Google DNS veya Cloudflare DNS olabilir. Genişletmek için tıkla... hangisi daha iyi olur sizce Einstein dedi: Google DNS veya Cloudflare DNS olabilir. Genişletmek için tıkla... bentunadeyilim1234 dedi: Ben şahsen Cloudflare DNS kullanıyorum ve memnunum. Hiç bir ping sorunu veya bağlantı kopması yaşamadım. Genişletmek için tıkla... cloudflare güvenilir mi kime bağlı bir firima şirket yada
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #9 İkisi de iyi ama ben Google DNS kullanıyorum şahsen.
Barlass01 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #10 Einstein dedi: İkisi de iyi ama ben Google DNS kullanıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... bende aynı şekilde ama cloudflare daha iyi midir acaba
Einstein dedi: İkisi de iyi ama ben Google DNS kullanıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... bende aynı şekilde ama cloudflare daha iyi midir acaba