Y yasinb Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Son zamanlarda birden böyle bir sorun yaşamaya başladım. Durup dururken kesiliyor ve "DNS sunucusu yanıt vermiyor" diye bir hata veriyor. Aradan 2-3 dakika geçince düzeliyor. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2025
Son zamanlarda birden böyle bir sorun yaşamaya başladım. Durup dururken kesiliyor ve "DNS sunucusu yanıt vermiyor" diye bir hata veriyor. Aradan 2-3 dakika geçince düzeliyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 31 Mart 2025 #2 Reklam engelleyici mi kullanıyorsunuz? DNS ayarlarınızı yakın zamanda değiştirdiniz mi?
Y yasinb Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Reklam engelleyici mi kullanıyorsunuz? DNS ayarlarınızı yakın zamanda değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Halihazırda DPI ve WARP kullanıyorum sadece ondan mı acaba?DNS ayarlarına dokunmadım
Sakuya Izayoi dedi: Reklam engelleyici mi kullanıyorsunuz? DNS ayarlarınızı yakın zamanda değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Halihazırda DPI ve WARP kullanıyorum sadece ondan mı acaba?DNS ayarlarına dokunmadım
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Nisan 2025 #4 Onlardaki yanlış bir konfigürasyon bu soruna neden olmuş olabilir. Tek tek kaldırıp/kapatıp sonucu paylaşır mısınız?
Onlardaki yanlış bir konfigürasyon bu soruna neden olmuş olabilir. Tek tek kaldırıp/kapatıp sonucu paylaşır mısınız?
Y yasinb Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 31 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Onlardaki yanlış bir konfigürasyon bu soruna neden olmuş olabilir. Tek tek kaldırıp/kapatıp sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Günboyu bir sorun yaşamadım teşekkürler.
Sakuya Izayoi dedi: Onlardaki yanlış bir konfigürasyon bu soruna neden olmuş olabilir. Tek tek kaldırıp/kapatıp sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Günboyu bir sorun yaşamadım teşekkürler.