AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Kasım 2021 #1 Dnspy ile programın formunu nasıl düzenleyebilirim? @Ellie Williams Son düzenleme: 28 Kasım 2021
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 28 Kasım 2021 #2 Düzenlenmiyor diye biliyorum ama Source kodunu çıkartıp kendiniz ayarlayabilirsiniz.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Kasım 2021 #3 Justosious dedi: Düzenlenmiyor diye biliyorum ama Source kodunu çıkartıp kendiniz ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunlamı hocam?
Justosious dedi: Düzenlenmiyor diye biliyorum ama Source kodunu çıkartıp kendiniz ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunlamı hocam?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 28 Kasım 2021 #4 AzPişmişKöfte dedi: Eki Görüntüle 1227538 Bunlamı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet zamanında exploit cracking yapıyordum bu eleman ile oradan bayağı çözmüştüm.
AzPişmişKöfte dedi: Eki Görüntüle 1227538 Bunlamı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet zamanında exploit cracking yapıyordum bu eleman ile oradan bayağı çözmüştüm.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Kasım 2021 #5 Justosious dedi: Evet zamanında exploit cracking yapıyordum bu eleman ile oradan bayağı çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ordan formuna girmeye denerken hata veriyor erişemiyorum forma.
Justosious dedi: Evet zamanında exploit cracking yapıyordum bu eleman ile oradan bayağı çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ordan formuna girmeye denerken hata veriyor erişemiyorum forma.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 28 Kasım 2021 #6 AzPişmişKöfte dedi: Ordan formuna girmeye denerken hata veriyor erişemiyorum forma. Genişletmek için tıkla... Hata nedir? Obfuscated kodlar varmı
AzPişmişKöfte dedi: Ordan formuna girmeye denerken hata veriyor erişemiyorum forma. Genişletmek için tıkla... Hata nedir? Obfuscated kodlar varmı
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Kasım 2021 #7 Justosious dedi: Hata nedir? Genişletmek için tıkla... Hatayı atladım forma ulaştım,Formu düzenledikten sonra debug haline nasıl dönüştürücem?
Justosious dedi: Hata nedir? Genişletmek için tıkla... Hatayı atladım forma ulaştım,Formu düzenledikten sonra debug haline nasıl dönüştürücem?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 28 Kasım 2021 #8 AzPişmişKöfte dedi: Hatayı atladım forma ulaştım, formu düzenledikten sonra Debug haline nasıl dönüştüreceğim? Genişletmek için tıkla... Debug orada yokmu?
AzPişmişKöfte dedi: Hatayı atladım forma ulaştım, formu düzenledikten sonra Debug haline nasıl dönüştüreceğim? Genişletmek için tıkla... Debug orada yokmu?
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Kasım 2021 #9 Justosious dedi: Debug orada yokmu? Genişletmek için tıkla... Hocam programı dnspy ile çıkartınca debugunu çıkartmıyor debug klasörü bomboş.
Justosious dedi: Debug orada yokmu? Genişletmek için tıkla... Hocam programı dnspy ile çıkartınca debugunu çıkartmıyor debug klasörü bomboş.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 28 Kasım 2021 #10 AzPişmişKöfte dedi: Hocam programı dnspy ile çıkartınca Debug'unu çıkartmıyor Debug klasörü bomboş. Genişletmek için tıkla... Visual Studio gibi programlar ile derlemeniz gerekiyor.
AzPişmişKöfte dedi: Hocam programı dnspy ile çıkartınca Debug'unu çıkartmıyor Debug klasörü bomboş. Genişletmek için tıkla... Visual Studio gibi programlar ile derlemeniz gerekiyor.