just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Ekim 2023 #1 "I always ____ a shower. " Şeklindeki soruda boşluğa do - have hangisi gelmeli? Bu iki şık arasında kaldım.
"I always ____ a shower. " Şeklindeki soruda boşluğa do - have hangisi gelmeli? Bu iki şık arasında kaldım.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 11 Ekim 2023 #2 Have derdim ben. Artı 0 Eksi
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #3 "have a shower". Artı 1 Eksi Çözüm
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.368 Çözümler 131 11 Ekim 2023 #4 Tabii ki de ''Have a Shower'' olacak. Artı 0 Eksi
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #5 just chillin dedi: "I always ____ a shower. " Şeklindeki soruda boşluğa do - have hangisi gelmeli? Bu iki şık arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... "Have a shower" olmalıdır. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: "I always ____ a shower. " Şeklindeki soruda boşluğa do - have hangisi gelmeli? Bu iki şık arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... "Have a shower" olmalıdır.
Kakaolu Puduk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Times Square Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim :) 11 Ekim 2023 #6 just chillin dedi: "I always ____ a shower. " şeklindeki soruda boşluğa do - have hangisi gelmeli? Bu iki şık arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Have olur, sebebini tam bilmiyorum ama do kullanılmaz. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: "I always ____ a shower. " şeklindeki soruda boşluğa do - have hangisi gelmeli? Bu iki şık arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Have olur, sebebini tam bilmiyorum ama do kullanılmaz.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.368 Çözümler 131 11 Ekim 2023 #7 Kakaolu Puduk dedi: Have olur, sebebini tam bilmiyorum ama do kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... ''Duş Almak'' olarak kullanılıyor çünkü. Artı 0 Eksi
Kakaolu Puduk dedi: Have olur, sebebini tam bilmiyorum ama do kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... ''Duş Almak'' olarak kullanılıyor çünkü.
Kakaolu Puduk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Times Square Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim :) 11 Ekim 2023 #8 Wlixe dedi: "Duş almak" olarak kullanılıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Yani Have'in bir sürü kullanımı var düşünmemiştim hiç Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: "Duş almak" olarak kullanılıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Yani Have'in bir sürü kullanımı var düşünmemiştim hiç
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #9 Kakaolu Puduk dedi: Yani Have'in bir sürü kullanımı var düşünmemiştim hiç Genişletmek için tıkla... Bu bir kalıp. Her şeyi mantık olarak düşünmeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Kakaolu Puduk dedi: Yani Have'in bir sürü kullanımı var düşünmemiştim hiç Genişletmek için tıkla... Bu bir kalıp. Her şeyi mantık olarak düşünmeyin.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.827 Makaleler 15 Çözümler 452 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Ekim 2023 #10 İki türlü olur: "have a shower" ya da "take a shower" Artı 0 Eksi