K Kam1982 Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar mrb; Bu arcade stick kullanan var mı veya bilgisi olan arcade dövüş oyunları için almak istiyorum. https://www.hepsiburada.com/dobe-ar...o-switch-7-in-1-p-HBV00000SZBPD?magaza=Gizala
Arkadaşlar mrb; Bu arcade stick kullanan var mı veya bilgisi olan arcade dövüş oyunları için almak istiyorum. https://www.hepsiburada.com/dobe-ar...o-switch-7-in-1-p-HBV00000SZBPD?magaza=Gizala
Griffith01 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 Uyumlu zaten ürünün isminde de uyumlu diye geçiyor.
K Kam1982 Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #3 Konuyu yanlış açmışım kullanan var mı diye sormak istemiştim
Griffith01 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #4 Kam1982 dedi: Konuyu yanlış açmışım kullanan var mı diye sormak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor.
Kam1982 dedi: Konuyu yanlış açmışım kullanan var mı diye sormak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor.
K Kam1982 Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #5 Griffith01 dedi: Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor. Genişletmek için tıkla... Griffith01 dedi: Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor. Genişletmek için tıkla... Griffith01 dedi: Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor. Genişletmek için tıkla... Kol kısmı iyise sıkinti yok bende street fighter oynamak için alıcam online PC de kullanmak için
Griffith01 dedi: Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor. Genişletmek için tıkla... Griffith01 dedi: Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor. Genişletmek için tıkla... Griffith01 dedi: Hocam PS 4 Tekken7'de kullanıyorum çok rahat bir şey kombo yaparken falan hiç yormuyor. Genişletmek için tıkla... Kol kısmı iyise sıkinti yok bende street fighter oynamak için alıcam online PC de kullanmak için