Doberman beslenir mi?

Hocam zaten amacım tek başıma gezmemek ben günlük hayatta yürüyüşe önem veren biriyim yürüyüş yapmayı severim ancak yeni taşındığım yerde boş arazi var ve oldukça fazla köpek var o yüzden koruyucu köpek ırkı almayı düşünüyorum.

Kontrol altında tutulabilir. Tabii golden olsa daha başka sınıf. Tercih edilir.

Hocam bu konuda bilgili birine benziyorsunuz. Doberman alırsam günde ortalama kaç saat onunla ilgilenmem gerekir.

Hocam dalmaçyalıda alabilirim sizce hangisi günlük yaşam için daha uygundur.

Hocam dobermanın ini cini belli bir cins, kendi sahibine bile hayrı yok. Her önüne gelene havlayan, saldırma çalışan bir ırktan ibaret. Eğer bu kadar çok beslemek istiyorsanız çok iyi bir şekilde terbiye edilmiş / eğitilmiş bir doberman almanız

Hocam dediğiniz şeyin kanıtı yok doberman zaten en zeki köpek ırkları arasında + dobermanlar evet havlamaya yatkındır bu konuda doğrusunuz ancak dobermanı eğitilmiş almak bence büyük bir hatadır yavruyken alıp kendin iyi bir şekilde eğitmen gerekir.

Hocam 14 yaşında kendi başınıza eğitebileceğinizi düşünmüyorum fakat en iyi tercih son kullanıcının tercihidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…