Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, dedemde 2007 model Fiat Doblo Dynamic paket araç var. İlk sahibiyiz, o yüzden daha önce yol bilgisayarı pek kullanılmadı. Ben de tüketim verilerine bakayım dedim fakat sürekli 1/100 yazıyor. Tüketimi açmak için ne yapmam gerek?
Arkadaşlar, dedemde 2007 model Fiat Doblo Dynamic paket araç var. İlk sahibiyiz, o yüzden daha önce yol bilgisayarı pek kullanılmadı. Ben de tüketim verilerine bakayım dedim fakat sürekli 1/100 yazıyor. Tüketimi açmak için ne yapmam gerek?
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #2 Silecek kolu üzerinden yönlendirme yapabilmen gerekiyor.
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #3 fatih_mnv dedi: Silecek kolu üzerinden yönlendirme yapabilmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Silecek kolunu bilmiyom ama silecek kolunun arkasında menü tuşları var lakin sadece menüye girme ve yukarı, aşağı tuşları var.
fatih_mnv dedi: Silecek kolu üzerinden yönlendirme yapabilmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Silecek kolunu bilmiyom ama silecek kolunun arkasında menü tuşları var lakin sadece menüye girme ve yukarı, aşağı tuşları var.
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #4 Efe Kaya dedi: Silecek kolunu bilmiyom ama silecek kolunun arkasında menü tuşları var lakin sadece menüye girme ve yukarı, aşağı tuşları var. Genişletmek için tıkla... Genişçe fotoğraf atar mısın? Silecek kolu da dahil.
Efe Kaya dedi: Silecek kolunu bilmiyom ama silecek kolunun arkasında menü tuşları var lakin sadece menüye girme ve yukarı, aşağı tuşları var. Genişletmek için tıkla... Genişçe fotoğraf atar mısın? Silecek kolu da dahil.
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #5 fatih_mnv dedi: Genişçe fotoğraf atar mısın? Silecek kolu da dahil. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakınca farkettim cidden kolun üstünde trip tuşu varmış bende ilk kez gördüm çalışıyor 6.5/100 yazıyor. Teşekkür ederim.
fatih_mnv dedi: Genişçe fotoğraf atar mısın? Silecek kolu da dahil. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakınca farkettim cidden kolun üstünde trip tuşu varmış bende ilk kez gördüm çalışıyor 6.5/100 yazıyor. Teşekkür ederim.