".doc" uzantılı dosya nasıl Chrome ile açılır?

SayDeath

Kilopat
Word yüklü değil ve yüklemek istemiyorum. Eskiden PDF gibi dosyaları başka HDD'de Chrome üzerinden görüntüleyebiliyordum. Nasıl .doc uzantılı dosyayı Google Chrome'da açabilirim?

Google dokümanlar'ı ya da Word Online'ı ücretsiz olarak kullanabilirsin. İnternet bağlantın yoksa bir kez internete bağlandığında Google dokümanlar Çevrimdışı'yı yükleyip kullanmaya devam edebilirsin.
Bende de Word yüklü değil ve en azından ben böyle yapıyorum. Ofis programlarını profesyonel olarak kullanmadığım için fazlasıyla yeterli oluyor.

Google dokümanlar'ı ya da Word Online'ı ücretsiz olarak kullanabilirsin. İnternet bağlantın yoksa bir kez internete bağlandığında Google dokümanlar Çevrimdışı'yı yükleyip kullanmaya devam edebilirsin.
Bende de Word yüklü değil ve en azından ben böyle yapıyorum. Ofis programlarını profesyonel olarak kullanmadığım için fazlasıyla yeterli oluyor.
Internetim var ama gine de açamıyorum indiriyor dosyayı.

Internetim var ama gine de açamıyorum indiriyor dosyayı.
Ne demek istediğinizi anladım, benim bildiğim tarayıcı ekstra özellik olmadan dahili olarak döküman açamaz. Yalnızca PDF dosyalarını destekliyor.
Benim bahsettiğim yöntemler için önce Google Dökümanlar için Drive'a, Word Online için OneDrive'a yüklemen gerekiyor.

Ne demek istediğinizi anladım, benim bildiğim tarayıcı ekstra özellik olmadan dahili olarak döküman açamaz. Yalnızca PDF dosyalarını destekliyor.
Benim bahsettiğim yöntemler için önce Google Dökümanlar için Drive'a, Word Online için OneDrive'a yüklemen gerekiyor.
Yüklemeden açılmıyor mu chrome da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı