Doctor Strange in the Multiverse of Madness 3D güzel mi?

birinsan23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı filmler 3D desteklemiyor ve karanlık oluyor. Bazıları destekliyor ve güzel oluyor. Doctor Strange in the Multiverse of Madness 3D gidilir mi?

Ben Spider-Man'i 3D izlemiştim. Marvel filmlerinin teması karanlık oluyor genelde. Bazen yüzleri ayırt etmek için gözlüğü çıkardım o kadar kötüydü. Bu filmi de kesinlikle 2D izlemeyi düşünüyorum. Tavsiyem 2D izle.

Belediye sinemasında mı izliyorsunuz arkadaşlar nasıl karanlık oluyor?

Ben de chang-chi'yi 3D izlemiştim kesinlikle kötüydü No Way Home'a 2D gitmiştim bu yüzden. Doctor strange 2 de ise kararsızım

Cinemaximum'da 3D film izlenmez. Zaten tasarruf amacıyla parlaklığı aşırı düşürüyorlar, birde 3D izleyince kapkaranlık oluyor ekran.
Bazı yerlerde ekran ayarları düzgün oluyor, o tür yerlere denk gelirsen izlenebilir. O da çok düşük ihtimal.

Filme gittim 4.sırada ve ortanın biraz sağında oturdum karanlık değildi ve 3D'si güzeldi son 3 kere 3D gidişimde hayal kırıklığına uğramıştım fakat bu kez gayet iyiydi cevaplar için teşekkürler.

MCU filmlerinin temasi karanlik degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…