halloweise Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 379 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Eskişehir 4 Aralık 2019 #1 Forumda Doctor Who izleyen/izlemiş arkadaşlar varsa şöyle bir video yaptım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olumlu/olumsuz geri dönüşlerinizi bekliyor, tavsiyelerinizi dikkate alacağımı belirtmek istiyor ve desteklerinizi bekliyorum. Henüz izlemekte olan arkadaşları uyarayım, sezon 11'e kadar spoiler içeriyor. Ayrıca izleyen/izlemeyen arkadaşlar videoya like atarsa sevinirim, videonun üstlere çıkmasında yardımı dokunacaktır kanala yüklediğim ilk video.
Forumda Doctor Who izleyen/izlemiş arkadaşlar varsa şöyle bir video yaptım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olumlu/olumsuz geri dönüşlerinizi bekliyor, tavsiyelerinizi dikkate alacağımı belirtmek istiyor ve desteklerinizi bekliyorum. Henüz izlemekte olan arkadaşları uyarayım, sezon 11'e kadar spoiler içeriyor. Ayrıca izleyen/izlemeyen arkadaşlar videoya like atarsa sevinirim, videonun üstlere çıkmasında yardımı dokunacaktır kanala yüklediğim ilk video.