VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.402 Çözümler 16 5 Ağustos 2024 #1 DODI'den bir oyun indirdim. Kururken Kaspersky'ı kapatmayı unutmuşum. Şöyle bir şeyler buldu: False-positive mi acaba?
DODI'den bir oyun indirdim. Kururken Kaspersky'ı kapatmayı unutmuşum. Şöyle bir şeyler buldu: False-positive mi acaba?
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.402 Çözümler 16 5 Ağustos 2024 #11 normalbiradam456 dedi: DODI güvenilirdir. VirusTotal linkinede bakılırsa temiz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum güvenilir de bir şüphe işte. Artı 0 Eksi
normalbiradam456 dedi: DODI güvenilirdir. VirusTotal linkinede bakılırsa temiz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum güvenilir de bir şüphe işte.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.635 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 Dodi genelde diğerlerine göre güvenilirdir. Ben buddha dll diye dosyasında virüs buldum ve Portal2 exe de. Onun dışında bir virüs görmedim. Artı 0 Eksi
Dodi genelde diğerlerine göre güvenilirdir. Ben buddha dll diye dosyasında virüs buldum ve Portal2 exe de. Onun dışında bir virüs görmedim.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 5 Ağustos 2024 #13 VenomSnake dedi: Biliyorum güvenilir de bir şüphe işte. Genişletmek için tıkla... Davranış kalkanı yakalamış. Yani sezgisel tespit. Muhtemelen zararlı değil. Artı 0 Eksi
VenomSnake dedi: Biliyorum güvenilir de bir şüphe işte. Genişletmek için tıkla... Davranış kalkanı yakalamış. Yani sezgisel tespit. Muhtemelen zararlı değil.