Döküm tava önerisi

kunduzbey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Fiyatı 100₺'nin altında olursa sevinirim. Annemin doğum günü yaklaşıyor, hediye olarak alacağım.

Güzel bir hediye olmayabilir yanlış anlaşılabilir bu hediye gidip kolye yüzük yada kıyafet gibi hediyeler varken bu alacağın hediye zaten bir nevi size kullanılır içinde yemek yapacağı için tek bir görevi varmış oda yemek yapmak gibi anlayabilir ve kalbi kırılır sevgili annelerimizin kalbini kırmak istemeyiz tabikide.

Fiyatı 100₺'nin altında olursa sevinirim. Annemin doğum günü yaklaşıyor, hediye olarak alacağım.
Bana kalırsa illa takı yada özel eşya olacak diye bir kaide yok. Önereceğim tava ise
Lava Izgara Tava 26 x 32 cm 80 Lira civarında fiyatı var.

Son düzenleme:
Arkadaş sadece tavsiyede bulunun demiş. Aile yapısını bilmiyoruz. İşine yarayacak ev eşyası alındığında mutlu olan anneler var.

Arkadaşlar hediyeyi ben seçmedim. Annem benden tava istedi. Normalde başka bir şey alacaktım ama ağzımdan kaçtı ve tava almamı istedi.
Tablet alacaktım normalde. Eskisi bozuldu diye ama ağzımdan kaçtı. Annem de benim ona ihtiyacım yok sen bana döküm tava al dedi.
Biz öyle düşünmüyoruz. Annem benim aldığım bilgisayarı kullanıyor, ben de onun bazı eşyalarını kullanıyorum. Bizim evde senin benim yok, zaten iki kişiyiz evde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…