Döküm tava önerisi

Güzel bir hediye olmayabilir yanlış anlaşılabilir bu hediye gidip kolye yüzük yada kıyafet gibi hediyeler varken bu alacağın hediye zaten bir nevi size kullanılır içinde yemek yapacağı için tek bir görevi varmış oda yemek yapmak gibi anlayabilir ve kalbi kırılır sevgili annelerimizin kalbini kırmak istemeyiz tabikide.

Fiyatı 100₺'nin altında olursa sevinirim. Annemin doğum günü yaklaşıyor, hediye olarak alacağım.
Bana kalırsa illa takı yada özel eşya olacak diye bir kaide yok. Önereceğim tava ise
Lava Izgara Tava 26 x 32 cm 80 Lira civarında fiyatı var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hediyeyi ben seçmedim. Annem benden tava istedi. Normalde başka bir şey alacaktım ama ağzımdan kaçtı ve tava almamı istedi.
Tablet alacaktım normalde. Eskisi bozuldu diye ama ağzımdan kaçtı. Annem de benim ona ihtiyacım yok sen bana döküm tava al dedi.
Güzel bir hediye olmayabilir yanlış anlaşılabilir bu hediye gidip kolye yüzük yada kıyafet gibi hediyeler varken bu alacağın hediye zaten bir nevi size kullanılır içinde yemek yapacağı için tek bir görevi varmış oda yemek yapmak gibi anlayabilir ve kalbi kırılır sevgili annelerimizin kalbini kırmak istemeyiz tabikide.
Biz öyle düşünmüyoruz. Annem benim aldığım bilgisayarı kullanıyor, ben de onun bazı eşyalarını kullanıyorum. Bizim evde senin benim yok, zaten iki kişiyiz evde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı