R reqvires Femtopat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Şubat 2024 #1 Devamsızlıktan ötürü sınıf tekrarına kalma ihtimalim var. Eğer sınıf tekrarına kalırsam açığa geçebilir miyim yoksa dönemin bitmesini beklemem mi lazım?
Devamsızlıktan ötürü sınıf tekrarına kalma ihtimalim var. Eğer sınıf tekrarına kalırsam açığa geçebilir miyim yoksa dönemin bitmesini beklemem mi lazım?
Noyan_TR01 Kilopat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2024 #2 Ne neden belirteceksiniz açığa geçmek için ?
TeknoHatimi Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Ankara 6 Şubat 2024 #3 Açığa geçişler çok zor artık. Muhtemelen hayır.
R reqvires Femtopat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2024 #4 TeknoHatimi dedi: Açığa geçişler çok zor artık. Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... Okuduğum genelge de sınıf tekrarına kalan öğrencinin açığa geçebilme hakkı olduğu yazıyor. Son düzenleme: 7 Şubat 2024
TeknoHatimi dedi: Açığa geçişler çok zor artık. Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... Okuduğum genelge de sınıf tekrarına kalan öğrencinin açığa geçebilme hakkı olduğu yazıyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.308 Makaleler 3 Çözümler 61 7 Şubat 2024 #5 Sınıf tekrarına kaldıktan sonra açığa geçebiliyorsun diye biliyorum. Sınıfta kal önce sonrasında açığa geçersin.
Sınıf tekrarına kaldıktan sonra açığa geçebiliyorsun diye biliyorum. Sınıfta kal önce sonrasında açığa geçersin.
R reqvires Femtopat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2024 #6 Noyan_TR01 dedi: Ne neden belirteceksiniz açığa geçmek için? Genişletmek için tıkla... Derslere kendim çalışırsam daha çok verim alabileceğimi düşünüyorum. Öğrenim gördüğüm okul iyi bir okul değil.
Noyan_TR01 dedi: Ne neden belirteceksiniz açığa geçmek için? Genişletmek için tıkla... Derslere kendim çalışırsam daha çok verim alabileceğimi düşünüyorum. Öğrenim gördüğüm okul iyi bir okul değil.
bilal34 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #7 reqvires dedi: Derslere kendim çalışırsam daha çok verim alabileceğimi düşünüyorum. Öğrenim gördüğüm okul iyi bir okul değil. Genişletmek için tıkla... Açığa geçişler pazartesi günü bitti maalesef artık geçişler yok
reqvires dedi: Derslere kendim çalışırsam daha çok verim alabileceğimi düşünüyorum. Öğrenim gördüğüm okul iyi bir okul değil. Genişletmek için tıkla... Açığa geçişler pazartesi günü bitti maalesef artık geçişler yok