A aimbong01 Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Dönem ödevi olarak anket çalışması yapıyoruz. Kısa bir vaktinizi ayırarak anketimize katılır mısınız? İNSANLARI KARŞILAŞTIĞI VİRÜS TÜRLERİ VE ALDIKLARI ÖNLEMLER forms.gle Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Dönem ödevi olarak anket çalışması yapıyoruz. Kısa bir vaktinizi ayırarak anketimize katılır mısınız? İNSANLARI KARŞILAŞTIĞI VİRÜS TÜRLERİ VE ALDIKLARI ÖNLEMLER forms.gle
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 18 Aralık 2020 #2 Seve seve katılırım. aimbong01 dedi: Merhaba arkadaşlar, Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Dönem ödevi olarak anket çalışması yapıyoruz. Kısa bir vaktinizi ayırarak anketimize katılır mısınız? İNSANLARI KARŞILAŞTIĞI VİRÜS TÜRLERİ VE ALDIKLARI ÖNLEMLER forms.gle Genişletmek için tıkla... Anketi doldurdum arkadaşlar kötü bir şey yok bilgisayar virüsleri hakkında önlemlerinizi soruyor.
Seve seve katılırım. aimbong01 dedi: Merhaba arkadaşlar, Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Dönem ödevi olarak anket çalışması yapıyoruz. Kısa bir vaktinizi ayırarak anketimize katılır mısınız? İNSANLARI KARŞILAŞTIĞI VİRÜS TÜRLERİ VE ALDIKLARI ÖNLEMLER forms.gle Genişletmek için tıkla... Anketi doldurdum arkadaşlar kötü bir şey yok bilgisayar virüsleri hakkında önlemlerinizi soruyor.
Tipitip Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 818 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Katıldım, cevaplarımı yolladım. İnşallah yüksek notlar alırsınız.
A aimbong01 Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #4 Tipitip dedi: Katıldım, cevaplarımı yolladım. İnşallah yüksek notlar alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Tipitip dedi: Katıldım, cevaplarımı yolladım. İnşallah yüksek notlar alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Aralık 2020 #5 Katıldım.