Dönem Ortasında Sınıf Değişir Mi?

Daha fazla  
Lise 2'yim. Bizim sınıftaki bir kız sürekli aklıma takılıp duruyor. Artık psikolojim bozuldu. Okul rehberlik servisiyle yarın konuşmayı düşünüyorum. Aşık falan demeyin zaten sevmediğim birisi. Hiç anlamadığım bir şekilde aklıma gelip duruyor. Ben o kızı görmezsem aklıma da gelmez diye düşünüyorum. Sınıf değiştirme gibi bir imkanım var mıdır dönem ortasında? Hiçbir şeyden keyif alamaz oldum artık. Derslere falan kafa yoramıyorum. Değiştirebilmek için illaki psikiyatriste gidip belge falan mı almam lazım?

Değiştirmek için her hangi bir belge falan almanıza gerek yok ben Müdür Yardımcısı'na söylediğimde 2 kere değiştirmiştim ancak sınıf değiştirince görmeyecek misin ? Teneffüslerde vs. her türlü o gün içinde karşına çıkacak. Bu kızla tam olarak sorunun ne ben onu anlayamadım. Nefret mi ediyorsun yoksa hoşlanıyor musun ? İnsanın sevmediği birisi bu kadar aklını kurcalamaz.

Değiştirmek için her hangi bir belge falan almanıza gerek yok ben Müdür Yardımcısı'na söylediğimde 2 kere değiştirmiştim ancak sınıf değiştirince görmeyecek misin ? Teneffüslerde vs. her türlü o gün içinde karşına çıkacak. Bu kızla tam olarak sorunun ne ben onu anlayamadım. Nefret mi ediyorsun yoksa hoşlanıyor musun ? İnsanın sevmediği birisi bu kadar aklını kurcalamaz.
Hocam neden aklıma takıldığını anlayabilmiş değilim. Nefret etmiyorum ama pek sevmiyorum da alakam olmayan birisi. Fakat dediğim gibi aklıma gelip duruyor. Başka çare bulamadım. Okul rehberlik servisiyle görüşmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı