X Xalba Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Merhaba, ilk dönem ortalamam 1.80 altında ama 2. dönem 1.80 üstü ama genel ortalamam düşük. Ben seneye 1. sınıf 1. dönem derslerimi mi alacağım yoksa 2 dönemi birden mi?
Merhaba, ilk dönem ortalamam 1.80 altında ama 2. dönem 1.80 üstü ama genel ortalamam düşük. Ben seneye 1. sınıf 1. dönem derslerimi mi alacağım yoksa 2 dönemi birden mi?
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.779 Çözümler 17 29 Ağustos 2024 #2 Her dönem kaldığınız dersleri alırsınız. Örneğin; 1.Dönemde Matematik ve ingilizcede kaldın Diğer sene yine 1.dönemde alabilirsin bu dersleri.
Her dönem kaldığınız dersleri alırsınız. Örneğin; 1.Dönemde Matematik ve ingilizcede kaldın Diğer sene yine 1.dönemde alabilirsin bu dersleri.
X Xalba Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 ein3kl dedi: Her dönem kaldığınız dersleri alırsınız. Örneğin; 1.Dönemde Matematik ve ingilizcede kaldın Diğer sene yine 1.dönemde alabilirsin bu dersleri. Genişletmek için tıkla... ein3kl dedi: Her dönem kaldığınız dersleri alırsınız. Örneğin; 1.Dönemde Matematik ve ingilizcede kaldın Diğer sene yine 1.dönemde alabilirsin bu dersleri. Genişletmek için tıkla... ama dd ve dc lerde eklenince ilk dönem ve 2. dönem toplamı 8tane dersten kalmış oluyorum bunları alabilmem için dönem uzamasımı gerekmiyormu Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
ein3kl dedi: Her dönem kaldığınız dersleri alırsınız. Örneğin; 1.Dönemde Matematik ve ingilizcede kaldın Diğer sene yine 1.dönemde alabilirsin bu dersleri. Genişletmek için tıkla... ein3kl dedi: Her dönem kaldığınız dersleri alırsınız. Örneğin; 1.Dönemde Matematik ve ingilizcede kaldın Diğer sene yine 1.dönemde alabilirsin bu dersleri. Genişletmek için tıkla... ama dd ve dc lerde eklenince ilk dönem ve 2. dönem toplamı 8tane dersten kalmış oluyorum bunları alabilmem için dönem uzamasımı gerekmiyormu
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.779 Çözümler 17 29 Ağustos 2024 #4 O dersleri verene kadar dönemin uzayacak zaten. Üniversite okuyup 4 yıllık bölümü 6 yılda bitirme olayı burdan çıkıyor.
O dersleri verene kadar dönemin uzayacak zaten. Üniversite okuyup 4 yıllık bölümü 6 yılda bitirme olayı burdan çıkıyor.