Dönen uçlu kalem alınır mı?

Berkay_00

Hectopat
Ucu dönen uçlu kalem görmüştüm geçenlerde. Normal kalemle yazarken kalemi sürekli döndürmem gerekiyor. Bol bol yazı yazıyorum. Bu kalem alınır mı? Daha önce kullanan var mı?

kalem linki

Dosya Ekleri

• IMG_6602.png
    IMG_6602.png
    143,7 KB · Görüntüleme: 48
Bir saniye konu hemen onaylandı düzeltiyorum

Kalem linki

Dönen mekanizmanın fazla yararlı olacağını sanmıyorum bunun yerine Rotring'in aynı fiyattaki ince kalemlerine bakılabilir.

Dönen mekanizmanın fazla yararlı olacağını sanmıyorum bunun yerine Rotring'in aynı fiyattaki ince kalemlerine bakılabilir.
Linke baktım mekanizmayı şimdi anladım alınabilir bence.

Önerdiğiniz var mıdır? Şu anda kullandığım kalem Scrikss Office Matri-X Versatil 0.7 Mm yeni aldım şu anlık bir sorunum yok. İleride sorun çıkartırsa anca öyle alırım.

Eğer güzel kullanıyorsanız 5 yıl kullanırsınız benim eskiden Faber Castell'in Econ modeli vardı 2 yıl önce rastgele kullanmama rağmen sadece kirlendi ve attım şimdi Rotring kullanıyorum ve gayet iyi eğer fikrinizi ileride değiştirirseniz:
Bu iki kalemi birlikte alabilirsiniz.

Eğer güzel kullanıyorsanız 5 yıl kullanırsınız benim eskiden Faber Castell'in econ modeli vardı 2 yıl önce rastgele kullanmama rağmen sadece kirlendi ve attım şimdi Rotring kullanıyorum ve gayet iyi eğer fikrinizi ileride değiştirirseniz:
Bu iki kalemi birlikte alabilirsiniz.

İki kalem fazla gelir hocam. Tasarım konusunda roting bana biraz daha yatgın. İncelediğim kalemler arasındaydı hatta ama neden almadım bilmiyorum. Aceleye geldi galiba. Şu an hala favorilerimde yederktr alırım diye duruyor.

Ucu dönen uçlu kalem görmüştüm geçenlerde. Normal kalemle yazarken kalemi sürekli döndürmem gerekiyor. Bol bol yazı yazıyorum. Bu kalem alınır mı? Daha önce kullanan var mı?

kalem linki

Bu kalemi kullanmıştım. Gerçekten de ince ve temiz yazıyor ama yazarken pek rahat bulmuyorum. Kâğıdın üstünde çok rahat hareket etmiyor ve bu yüzden alışmak için biraz zaman gerekebilir. Mekanizmasına kolay bozuluyor deniliyordu internette ancak ben kalemi alalı 5 yıl oldu ve hala düzgün çalışıyor. Yine de yazım hissini sevmediğim için bunun yerine 0.5 2B gibi yumuşak uçlu bir kalemi tercih ederim. Bu arada Rotring 500’ün tutma kısmı biraz sert bu yüzden elde nasır yapabilir bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı