Döner tabla nasıl bulunur?

akazanil

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Arkadaşlar aradım aradım bir türlü şu sistem toplarlarken kasayı üzerine koydukları döner tablamı denir ne denirse bu mereti bir türlü bulamadım. Amacım üstüne kasayı koyup döndür babam döndür yapıp rahatça toplayabilmek. Kasa 20 kilo her seferinde kaldırıp çevirmek istemiyorum. Aradığım şey bu;

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    102,2 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar aradım aradım bir türlü şu sistem toplarlarken kasayı üzerine koydukları döner tablamı denir ne denirse bu mereti bir türlü bulamadım. Amacım üstüne kasayı koyup döndür babam döndür yapıp rahatça toplayabilmek. Kasa 20 kilo her seferinde kaldırıp çevirmek istemiyorum. Aradığım şey bu;
Attığım şey stokta değilmiş pardon.

Attığım şey stokta değilmiş pardon.
hocam yalnız 25 cm sizin attığınız, 60cm 20kg kasayı tam olarak nasıl üzerine koyup evirip çeviricem? üzerine GX 601 HELIOS koyucam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aradığım şey işte bu shorts videosunun son saniyesinde bakabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aradığım şey işte bu Shorts videosunun son saniyesinde bakınız.

Hocam resimlerine baktınızmı önermeden? Bardak zor sığıyor.

Daha uyguna bulunabilir mi ya da daha kalitelisi var mıdır bilmem fakat bunu daha önce kullanmıştım ve gayet iyi çalışıyordu.

18cm hocam işimi görmüyor kasayı üzerine koyduğum vakit ezilir kalır altında.

Artık ayrıntılı bakacağım özür dilerim. 20 kilo 30 cm.

Böyle 50-55 cm altı mümkün değil kurtarmıyor hocam.

Böyle 50-55 cm altı mümkün değil kurtarmıyor hocam.

Hocam o tarz boyutlarda böyle bir şey bulmanız çok zor, genelde bu ürünler ufak teşhir ürünler için yapılır ve 25-30 santimetreden fazla olmazlar. Aradığınız boyutta olan ve 20Kg'dan fazla taşıyabilecek ürünler 4-5 bin liralardan başlıyor. Hepsiburada globalde 30cm ve 20kg taşıyabilecek bir ürün 2200TL fakat dediğiniz gibi 50-55cm ürünler daha pahalı. Uygun gelmezse ya da gümrükle falan uğraşmak istemezseniz gidip IKEA, Koçtaş gibi yerlere bakabilirsiniz. Ya da Rulman ve uygun boyutlarda parça kestirerek kendiniz yapabilirsiniz. Çok çok daha ucuza gelecektir.

Hocam o tarz boyutlarda böyle bir şey bulmanız çok zor, genelde bu ürünler ufak teşhir ürünler için yapılır ve 25-30 santimetreden fazla olmazlar. Aradığınız boyutta olan ve 20Kg'dan fazla taşıyabilecek ürünler 4-5 bin liralardan başlıyor. Hepsiburada globalde 30cm ve 20kg taşıyabilecek bir ürün 2200TL fakat dediğiniz gibi 50-55cm ürünler daha pahalı. Uygun gelmezse ya da gümrükle falan uğraşmak istemezseniz gidip IKEA, Koçtaş gibi yerlere bakabilirsiniz. Ya da rulman ve uygun boyutlarda parça kestirerek kendiniz yapabilirsiniz. Çok çok daha ucuza gelecektir.

https://www.ikea.com.tr/urun/snudda-hus-39-cm-donen-tabla-90074483 bu işimi görür herhalde acaba 20 kg falan bu da taşıyor mu 39cm nispeten taşıyabilecekse işimi görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı