Döner vs Çiğ Köfte

Çiğ köfte doyurmuyor bu yüzden tavuk döner. Her Türk genci tavuk dönerin daha doyurucu olduğunu bilir. Yine de fiyatlar yüzünden son zamanlarda çiğ köfte yiyorum mecburen .

Çiğ köfte doyurmuyor bu yüzden tavuk döner. Her Türk genci tavuk dönerin daha doyurucu olduğunu bilir. Yine de fiyatlar yüzünden son zamanlarda çiğ köfte yiyorum mecburen .
Hocam beni doyurmuyor açıkçası. 2 yarım anca doyurur.

Bizim burada döner 20 TL oldu mega çiğköte 18 lira.

El yapımı sarımsaklı mayonezi ile güzel bir antakya döner karşısında hiçbir çiğköfte duramaz, durmamalı.

Yaşadığım yer ile hemen hemen aynı fiyatlar. Fiyat farkı gitgide açılmasa dönerden şaşmazdım açıkçası.

Eskiden her okula gittiğimde tavuk döner alırdım ama artık tavuk döner tüm harçlığımı aldığı için daha da yemiyorum genellikle 6-8 liraya falan gözleme yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…