Dönercide garson ne işe yapar?

Berat kartal

Hectopat
Daha fazla  
Dönercide ilan gördüm garson aranır diye. Tanıdık oldugu icin orada başlarım diye düşünüyorum sizce orada ne iş yapacağım?

Adı üstünde garson yani üç yukarı beş aşağı aynı şey.

Masalara oturan kişilerin yanına gideceksin, sana ne istediklerini söyeyecekler sen de dönerin başındaki elemana ileteceksin ve hazır olduğunda müşterinin masasına götüreceksin.

Siparişleri götürürsün, getir-götür yaparsın, masaları vs. silersin, arada bir tezgaha bakarsın. Dönerci de çalışmadım ama bunları biliyorum.

Dükkanı yönetiyorsun , malzeme durumunu kontrol edip alım satım yapıyorsun. Rakip dükkanlara gidip formül çalıyorsun. Ben böyle biliyorum. Siz nasıl biliyorsunuz?

Klasik. Bir garson ne yapıyorsa işte. Müşterilerle ilgilenir, ne istediklerini içeriye iletir, hazırlanınca götürürsün. Bitirdiklerinde toplar, masayı temizlersin. Ekstra bir şey varsa zaten seni bilgilendirirler. Süper garsonlar aramıyorlar zaten. Kafanda fazla büyütme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…