neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #1 Merhabalar, bunu çok görüyorum. Döner satan insanlar dönerin dibinde et varken sipariş verildiğinde niye bir daha kesip onu koyuyor?
Merhabalar, bunu çok görüyorum. Döner satan insanlar dönerin dibinde et varken sipariş verildiğinde niye bir daha kesip onu koyuyor?
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #2 Taze olsun diye.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Temmuz 2023 #3 neonoxxs dedi: Merhabalar, bunu çok görüyorum. Döner satan insanlar dönerin dibinde et varken sipariş verildiğinde niye bir daha kesip onu koyuyor? Genişletmek için tıkla... Altında biriken etler, satış olmadığı zamanlarda et yandıkça kesilen etler olabilir. Gün sonu kediye köpeğe verilir. Sen farkında değilsindir, piştikçe sürekli kesiliyordur. Kaseden doldurulur ekmeğin.
neonoxxs dedi: Merhabalar, bunu çok görüyorum. Döner satan insanlar dönerin dibinde et varken sipariş verildiğinde niye bir daha kesip onu koyuyor? Genişletmek için tıkla... Altında biriken etler, satış olmadığı zamanlarda et yandıkça kesilen etler olabilir. Gün sonu kediye köpeğe verilir. Sen farkında değilsindir, piştikçe sürekli kesiliyordur. Kaseden doldurulur ekmeğin.
neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #4 Metehan Berk Asıcı dedi: Taze olsun diye. Genişletmek için tıkla... Peki önceki kestiklerini ne yapıyolar?
Metehan Berk Asıcı dedi: Taze olsun diye. Genişletmek için tıkla... Peki önceki kestiklerini ne yapıyolar?
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 neonoxxs dedi: Peki önceki kestiklerini ne yapıyolar? Genişletmek için tıkla... Tazelerle karıştırıp evlere servis yapıyorlar. Sanırım yani böyledir.
neonoxxs dedi: Peki önceki kestiklerini ne yapıyolar? Genişletmek için tıkla... Tazelerle karıştırıp evlere servis yapıyorlar. Sanırım yani böyledir.