11Batuhan11 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Aynı videoyu izlese arkadaşım hep bitince baştan bitince baştan altta bıraksa sesini kapatıp para kazanma yerindeki saat artar mı?
Aynı videoyu izlese arkadaşım hep bitince baştan bitince baştan altta bıraksa sesini kapatıp para kazanma yerindeki saat artar mı?
MoxyDesign Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf RX 5600 XT Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2025 #2 Sanmıyorum çünkü IP sistemi işliyor, aynı cihazdan izlenen videoya izlenme etki etmiyor, etse bile kazanca etki edeceğini sanmam.
Sanmıyorum çünkü IP sistemi işliyor, aynı cihazdan izlenen videoya izlenme etki etmiyor, etse bile kazanca etki edeceğini sanmam.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #3 11Batuhan11 dedi: Aynı videoyu izlese arkadaşım hep bitince baştan bitince baştan altta bıraksa sesini kapatıp para kazanma yerindeki saat artar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
11Batuhan11 dedi: Aynı videoyu izlese arkadaşım hep bitince baştan bitince baştan altta bıraksa sesini kapatıp para kazanma yerindeki saat artar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
11Batuhan11 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #4 MoxyDesign dedi: Sanmıyorum çünkü IP sistemi işliyor, aynı cihazdan izlenen videoya izlenme etki etmiyor, etse bile kazanca etki edeceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Merhaba bana tam sonuç lazım arkadaşı boşa uğraştırmayalım.
MoxyDesign dedi: Sanmıyorum çünkü IP sistemi işliyor, aynı cihazdan izlenen videoya izlenme etki etmiyor, etse bile kazanca etki edeceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Merhaba bana tam sonuç lazım arkadaşı boşa uğraştırmayalım.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #5 11Batuhan11 dedi: Merhaba bana tam sonuç lazım arkadaşı boşa uğraştırmayalım. Genişletmek için tıkla... Aynı IP'den tekrar tekrar izlenen video sayılmaz. Bu yöntem YouTube’un hizmet şartlarını ihlal eder ve kanalın uyarı yiyebilir.
11Batuhan11 dedi: Merhaba bana tam sonuç lazım arkadaşı boşa uğraştırmayalım. Genişletmek için tıkla... Aynı IP'den tekrar tekrar izlenen video sayılmaz. Bu yöntem YouTube’un hizmet şartlarını ihlal eder ve kanalın uyarı yiyebilir.
MoxyDesign Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf RX 5600 XT Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2025 #6 11Batuhan11 dedi: Merhaba bana tam sonuç lazım arkadaşı boşa uğraştırmayalım. Genişletmek için tıkla... Hatta aksine algoritması bozulur, para kazanmanı kötü etkileyebilir, daha az kişinin önüne çıkar video.
11Batuhan11 dedi: Merhaba bana tam sonuç lazım arkadaşı boşa uğraştırmayalım. Genişletmek için tıkla... Hatta aksine algoritması bozulur, para kazanmanı kötü etkileyebilir, daha az kişinin önüne çıkar video.
Bariso Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube Channel Marketing 22 Mayıs 2025 #7 Saat artmaz,para kazanmada açılmaz.
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #8 11Batuhan11 dedi: Aynı videoyu izlese arkadaşım hep bitince baştan bitince baştan altta bıraksa sesini kapatıp para kazanma yerindeki saat artar mı? Genişletmek için tıkla... 20 yıllık milyonlar ödeyen ve kazanan firma bunu akıl etmiştir gibi ne diyorsun?
11Batuhan11 dedi: Aynı videoyu izlese arkadaşım hep bitince baştan bitince baştan altta bıraksa sesini kapatıp para kazanma yerindeki saat artar mı? Genişletmek için tıkla... 20 yıllık milyonlar ödeyen ve kazanan firma bunu akıl etmiştir gibi ne diyorsun?