Dün MSI GTX 1660 Ti Ventus siparişi vermiştim ancak bu modelde DVI görüntü çıkışının olmadığını öğrendim. Kullandığım monitörde yalnızca DVI ve VGA çıkışı var. Dönüştürücü almak konusunda tereddüte düştüm. Monitörüm 60 Hz ve TN panel. Eğer yeni monitör alırsam 75 Hz IPS-VA panel monitör alacağım. Sizce dönüştürücü alıp monitörü kullanmaya devam mı edeyim yoksa yeni monitör mü alayım?
Dönüştürücü için 30-40 TL, yeni monitör için belki 600-700 TL masraf edeceksiniz. Monitörü dönüştürücüsüz kullanmak tabii ki daha iyidir. 75 Hz ve panel değişikliği büyük farklar yaratır. Bütçeniz elveriyor ise neden monitör alınmasın?
Uzun süre belki yıllarca dönüştürücü ile bilgisayarımı kullandım gram fark yoktu sadece renkler birz daha karanlık olmuştu belki yeni ekran kartından dolayıdır. Sıkıntı oomaz dönüştürücü ile idare edersiniz. Kadıköy'de 20 liraya almıştım bir dönüştürücü tertemiz kullanmıştım.
Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz. Biri uygun fiyatlı çözüm, diğeri ise güzel çözüm. Ben param yokken monitör aldım hala borcunu ödüyorum ama seviyorum mesela.
Dönüştürücülü kullanıyorum hiçbir problem yok bulanıklık kararma vs. ben bu mönitörle idare ederim para harcamaya gerek yok derseniz tereddüt etmenize gerek yok dönüştürücü fark yaratmıyor
75 HZ almani tavsiye etmiyorum çünkü 60 ile 75 HZ arasında neredeyse hiç fark yok. Şimdilik dönüştürücü alıp paranı biriktirip indirime giren 144 HZ bir monitör alman en iyi seçenek.
75 HZ almani tavsiye etmiyorum çünkü 60 ile 75 HZ arasında neredeyse hiç fark yok. Şimdilik dönüştürücü alıp paranı biriktirip indirime giren 144 HZ bir monitör alman en iyi seçenek.