B Bartu128 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Aldığım bilgisayarda 1050 Ti var benim monitörüm VGA ama ekran kartı DVI istiyor dönüştürücü aldım taktım kablo bağlı değil diyor.
Aldığım bilgisayarda 1050 Ti var benim monitörüm VGA ama ekran kartı DVI istiyor dönüştürücü aldım taktım kablo bağlı değil diyor.
pear01 Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 24 Ağustos 2022 #2 Bartu128 dedi: Aldığım bilgisayarda 1050 Ti var benim monitörüm VGA ama ekran kartı DVI istiyor dönüştürücü aldım taktım kablo bağlı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasadaki dönüştürücilerin %70 %80i çalışmıyor zaten imkanınız varsa yeni bir monitör alın yoksa daha kaliteli bir dönüştürücüde yarar var. Artı 0 Eksi
Bartu128 dedi: Aldığım bilgisayarda 1050 Ti var benim monitörüm VGA ama ekran kartı DVI istiyor dönüştürücü aldım taktım kablo bağlı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasadaki dönüştürücilerin %70 %80i çalışmıyor zaten imkanınız varsa yeni bir monitör alın yoksa daha kaliteli bir dönüştürücüde yarar var.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.811 Çözümler 26 Yer Muğla 24 Ağustos 2022 #3 Başka dönüştürücü ile yeniden deneyin dönüştürücü sıkıntı olabilir. https://www.akakce.com/hdmi-donustu...o-usb-usb-cevirici-kablo-fiyati,94504588.html Kaliteli dönüştürücü kullanırsanız sorununuz çözülür 1050 Ti üzerinde HDMI vardır zaten bu dönüştürücü daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Başka dönüştürücü ile yeniden deneyin dönüştürücü sıkıntı olabilir. https://www.akakce.com/hdmi-donustu...o-usb-usb-cevirici-kablo-fiyati,94504588.html Kaliteli dönüştürücü kullanırsanız sorununuz çözülür 1050 Ti üzerinde HDMI vardır zaten bu dönüştürücü daha iyi olur.
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #4 VGA analog, DVI dijitaldir, aktif dönüştürücü kullanılması gerekir ve çoğu aktif dönüştürücü tek yönlüdür. Muhtemelen sizin dönüştürücü DVI sinyalini VGA sinyaline çeviren bir dönüştürücüdür bundan dolayı VGA sinyalini DVI sinyaline çeviremez. @Rustin Cohle 'nin de tavsiye ettiği üzere HDMI to DVI dönüştürücü çok daha mantıklı. Artı 0 Eksi
VGA analog, DVI dijitaldir, aktif dönüştürücü kullanılması gerekir ve çoğu aktif dönüştürücü tek yönlüdür. Muhtemelen sizin dönüştürücü DVI sinyalini VGA sinyaline çeviren bir dönüştürücüdür bundan dolayı VGA sinyalini DVI sinyaline çeviremez. @Rustin Cohle 'nin de tavsiye ettiği üzere HDMI to DVI dönüştürücü çok daha mantıklı.