UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.254 Çözümler 6 Yer Semerkant 23 Ağustos 2023 #1 698354 dedi: VGA to HDMI almalısın. Genişletmek için tıkla... Hyoudou İssei Kun dedi: VGA kablon var ise VGA to HDMI alıp VGA'yi monitör ve çeviriye takacaksin çevirideki HDMI da PC'ye. Genişletmek için tıkla... Astar0 dedi: https://www.hepsiburada.com/wozlo-hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-aktarici-pm-HBC000006J7OL Genişletmek için tıkla... Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs... Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
698354 dedi: VGA to HDMI almalısın. Genişletmek için tıkla... Hyoudou İssei Kun dedi: VGA kablon var ise VGA to HDMI alıp VGA'yi monitör ve çeviriye takacaksin çevirideki HDMI da PC'ye. Genişletmek için tıkla... Astar0 dedi: https://www.hepsiburada.com/wozlo-hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-aktarici-pm-HBC000006J7OL Genişletmek için tıkla... Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs...
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 23 Ağustos 2023 #2 UlughBeg dedi: Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs... Genişletmek için tıkla... Hayır ama kaliteli al ne olur ne olmaz
UlughBeg dedi: Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs... Genişletmek için tıkla... Hayır ama kaliteli al ne olur ne olmaz
Hyoudou İssei Kun Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 631 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4700mq 3.40ghz Gt740m 2gb 2x4 1600mhz Samsung 870 Evo 500gb Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 UlughBeg dedi: Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs... Genişletmek için tıkla... Olmaz ancak çevirici dandik ise sorun cikabilir.
UlughBeg dedi: Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs... Genişletmek için tıkla... Olmaz ancak çevirici dandik ise sorun cikabilir.
6 698354 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #4 UlughBeg dedi: Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs... Genişletmek için tıkla... Kaliteli model alırsan görüntü kaybı olmaz.
UlughBeg dedi: Hocalarım bu yöntem görüntü kaybına neden olur mu? Normalinden daha kötü görüntü vs... Genişletmek için tıkla... Kaliteli model alırsan görüntü kaybı olmaz.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.254 Çözümler 6 Yer Semerkant 23 Ağustos 2023 #5 698354 dedi: Kaliteli model alırsan görüntü kaybı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kaliteli model önerebilir misiniz?
698354 dedi: Kaliteli model alırsan görüntü kaybı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kaliteli model önerebilir misiniz?
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 23 Ağustos 2023 #6 Hyoudou İssei Kun dedi: Olmaz ancak çevirici dandik ise sorun cikabilir. Genişletmek için tıkla... Var mıdır kaliteli bir model önerebileceğiniz? Bana da lazım.
Hyoudou İssei Kun dedi: Olmaz ancak çevirici dandik ise sorun cikabilir. Genişletmek için tıkla... Var mıdır kaliteli bir model önerebileceğiniz? Bana da lazım.
Hyoudou İssei Kun Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 631 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4700mq 3.40ghz Gt740m 2gb 2x4 1600mhz Samsung 870 Evo 500gb Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #7 KaptanKrem dedi: Var mıdır kaliteli bir model önerebileceğiniz? Bana da lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam internette inceleme yapan kanallar vardır ben hiç almadigim için önermeyeyim.
KaptanKrem dedi: Var mıdır kaliteli bir model önerebileceğiniz? Bana da lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam internette inceleme yapan kanallar vardır ben hiç almadigim için önermeyeyim.