afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 24 Şubat 2021 #11 Zurnadürüm dedi: O zaman Mint için de MBR kurulum yapın. EFI=UEFI bir nevi. Büyük ihtimalle GRUB algılar işletim sistemlerini. Genişletmek için tıkla... Bunu algılaması için BIOS'tan Legacy Support ayarının açık olması gerekli. Sizde farklı olabilir. Benim bilgisayarımda şu şekilde:
Zurnadürüm dedi: O zaman Mint için de MBR kurulum yapın. EFI=UEFI bir nevi. Büyük ihtimalle GRUB algılar işletim sistemlerini. Genişletmek için tıkla... Bunu algılaması için BIOS'tan Legacy Support ayarının açık olması gerekli. Sizde farklı olabilir. Benim bilgisayarımda şu şekilde:
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.678 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #12 afacanc38 dedi: Bunu algılaması için BIOS'tan Legacy Support ayarının açık olması gerekli. Sizde farklı olabilir. Benim bilgisayarımda şu şekilde: Genişletmek için tıkla... Ben o ayara hiç dokunmadım ve önceki mesajımda dediğim gibi oldu.
afacanc38 dedi: Bunu algılaması için BIOS'tan Legacy Support ayarının açık olması gerekli. Sizde farklı olabilir. Benim bilgisayarımda şu şekilde: Genişletmek için tıkla... Ben o ayara hiç dokunmadım ve önceki mesajımda dediğim gibi oldu.