II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #1 Döviz ya da altın almayı düşünüyorum. Seçimden sonra ikisinin de uçacağı kanaatindeyim. Nakit avansı mı tercih etmeliyim yoksa İhtiyaç kredisini mi?
Döviz ya da altın almayı düşünüyorum. Seçimden sonra ikisinin de uçacağı kanaatindeyim. Nakit avansı mı tercih etmeliyim yoksa İhtiyaç kredisini mi?
O ozanali Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 17 25 Mayıs 2023 #2 Limitiniz özelinde bence ilk tercih nakit avans olmalı. Faiz oranı, kesintisiz hemen kullanma gibi avantajları var.
Limitiniz özelinde bence ilk tercih nakit avans olmalı. Faiz oranı, kesintisiz hemen kullanma gibi avantajları var.
Hashtag Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Nakit avanslarda genel bir durdurmaya gidildi diye biliyorum. Eğer öyle ise alternatifiniz teke düşüyor olabilir.
Nakit avanslarda genel bir durdurmaya gidildi diye biliyorum. Eğer öyle ise alternatifiniz teke düşüyor olabilir.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 25 Mayıs 2023 #4 Seçimden sonra hiçbiri uçmaz hocam yatırım tavsiyesi değil ama nakit avans veya kredi ile döviz yatırımı yapılmaz.
Seçimden sonra hiçbiri uçmaz hocam yatırım tavsiyesi değil ama nakit avans veya kredi ile döviz yatırımı yapılmaz.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.592 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 25 Mayıs 2023 #5 Fark edilirse sıkıntı yaratabilir. Nakit avans ve ihtiyaç kredisi kullanımlarında bu konuda bir madde çıkıyor ve onaylıyoruz mecburen. Döviz yapılmayacağına dair...
Fark edilirse sıkıntı yaratabilir. Nakit avans ve ihtiyaç kredisi kullanımlarında bu konuda bir madde çıkıyor ve onaylıyoruz mecburen. Döviz yapılmayacağına dair...
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.288 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 25 Mayıs 2023 #6 PALOT ELAMDAR dedi: Seçimden sonra hiçbiri uçmaz hocam yatırım tavsiyesi değil ama nakit avans veya kredi ile döviz yatırımı yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Mevcut yönetim devam ederse baskılı olan dolar kuru gerçeğe çıkacak minimum 23-25 Maximum 30 . Ekonomi profesörü olmaya gerek yok. II. Wilhelm dedi: Döviz ya da altın almayı düşünüyorum. Seçimden sonra ikisinin de uçacağı kanaatindeyim. Nakit avansı mı tercih etmeliyim yoksa İhtiyaç kredisini mi? Genişletmek için tıkla... Geç kaldınız dolar sözde 18 kusur iken alıp beklemek gerekirdi 3-4 hafta önceden. Kmh mantıklı ama kısa vadeli 2-3-5 ay gibi. Son düzenleme: 25 Mayıs 2023
PALOT ELAMDAR dedi: Seçimden sonra hiçbiri uçmaz hocam yatırım tavsiyesi değil ama nakit avans veya kredi ile döviz yatırımı yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Mevcut yönetim devam ederse baskılı olan dolar kuru gerçeğe çıkacak minimum 23-25 Maximum 30 . Ekonomi profesörü olmaya gerek yok. II. Wilhelm dedi: Döviz ya da altın almayı düşünüyorum. Seçimden sonra ikisinin de uçacağı kanaatindeyim. Nakit avansı mı tercih etmeliyim yoksa İhtiyaç kredisini mi? Genişletmek için tıkla... Geç kaldınız dolar sözde 18 kusur iken alıp beklemek gerekirdi 3-4 hafta önceden. Kmh mantıklı ama kısa vadeli 2-3-5 ay gibi.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 25 Mayıs 2023 #7 ibo4techno dedi: Mevcut yönetim devam ederse baskılı olan dolar kuru gerçeğe çıkacak minimum 23-25 maximum 30. Ekonomi profesörü olmaya gerek yok. Geç kaldınız dolar sözde 18 kusur iken alıp beklemek gerekirdi 3-4 hafta önceden. Kmh mantıklı ama kısa vadeli 2-3-5 ay gibi. Genişletmek için tıkla... Ekonomistim diyenleri de gördük.
ibo4techno dedi: Mevcut yönetim devam ederse baskılı olan dolar kuru gerçeğe çıkacak minimum 23-25 maximum 30. Ekonomi profesörü olmaya gerek yok. Geç kaldınız dolar sözde 18 kusur iken alıp beklemek gerekirdi 3-4 hafta önceden. Kmh mantıklı ama kısa vadeli 2-3-5 ay gibi. Genişletmek için tıkla... Ekonomistim diyenleri de gördük.