Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Kasım 2021 #21 mcf dedi: Bu yasal mı, bir de böyle bir durumda ne yapmalı? Genişletmek için tıkla... Aynı yorumu Twitter'da gördüm yasal mı diye. Evet yasal. Yukarıdaki arkadaş gibi Binance üzerinden Tether alabilirsin. Dolar/TL olması lazım onun da.
mcf dedi: Bu yasal mı, bir de böyle bir durumda ne yapmalı? Genişletmek için tıkla... Aynı yorumu Twitter'da gördüm yasal mı diye. Evet yasal. Yukarıdaki arkadaş gibi Binance üzerinden Tether alabilirsin. Dolar/TL olması lazım onun da.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #22 Sana 13 liraya satıyor ama alırken 12 liraya bu kadar basit.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #23 SEMIKAANCAKIR dedi: Önce alıp sonra bozdurma fikri geldi aklıma Genişletmek için tıkla... Eren AK dedi: Nasıl yani 12'den alıp 13'e satıp kar mı yapıyoruz? Neresiymiş orası? Hıhım bir iş için lazım oldu da. Genişletmek için tıkla... Alış = Sizden alış Satış = Size satış
SEMIKAANCAKIR dedi: Önce alıp sonra bozdurma fikri geldi aklıma Genişletmek için tıkla... Eren AK dedi: Nasıl yani 12'den alıp 13'e satıp kar mı yapıyoruz? Neresiymiş orası? Hıhım bir iş için lazım oldu da. Genişletmek için tıkla... Alış = Sizden alış Satış = Size satış
Eyup356 Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 22 Çözümler 3 23 Kasım 2021 #24 Bu volatil piyasada dijital ortamdan işlem yapmak daha doğru olur ancak o kısımda da bankalar çökmüş durumda. Ben stabil kripto para tutmayı tercih ediyorum, en azından o tarafta çökme sorunu yok.
Bu volatil piyasada dijital ortamdan işlem yapmak daha doğru olur ancak o kısımda da bankalar çökmüş durumda. Ben stabil kripto para tutmayı tercih ediyorum, en azından o tarafta çökme sorunu yok.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2021 #25 Ali Güngör dedi: Büfe 12.10'dan alıyor, 13.60'tan satıyor size, ters mi anlattım diye düşündüm bir an ama böyle yazılır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrusunu yazmışsınız. Yaşlarından kaynaklı anlamamış olabilirler. Ya da dalgınlıklarına gelmiştir.
Ali Güngör dedi: Büfe 12.10'dan alıyor, 13.60'tan satıyor size, ters mi anlattım diye düşündüm bir an ama böyle yazılır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrusunu yazmışsınız. Yaşlarından kaynaklı anlamamış olabilirler. Ya da dalgınlıklarına gelmiştir.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 23 Kasım 2021 #26 Eren AK dedi: Nasıl yani 12'den alıp 13'e satıp kar mı yapıyoruz? Neresiymiş orası? Hıhım bir iş için lazım oldu da. Genişletmek için tıkla... Onlar 12.10´dan alıyorlar senin dolarını. Dolar almak istesen bu sefer 13.60´dan satış yapıyorlar.
Eren AK dedi: Nasıl yani 12'den alıp 13'e satıp kar mı yapıyoruz? Neresiymiş orası? Hıhım bir iş için lazım oldu da. Genişletmek için tıkla... Onlar 12.10´dan alıyorlar senin dolarını. Dolar almak istesen bu sefer 13.60´dan satış yapıyorlar.