ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Elimde bir miktar döviz var, kuyumcuya veya döviz bürosuna ailem ile gitsem çok yüksek komisyon farkı öder miyim? Ailem tutturmuş %20 komisyon ödersin diye, bu konuyu gözlerine sokmak için açıyorum.
Elimde bir miktar döviz var, kuyumcuya veya döviz bürosuna ailem ile gitsem çok yüksek komisyon farkı öder miyim? Ailem tutturmuş %20 komisyon ödersin diye, bu konuyu gözlerine sokmak için açıyorum.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2021 #2 %20 imkansız, çok uçuk. Ben 20$ için google kurundan ~13 TL eksik almıştım. Aileniz büyük ihtimal sizi soğutup parayı sizden almak için yapıyor, eğer yaşınız küçük ise haksız değiller.
%20 imkansız, çok uçuk. Ben 20$ için google kurundan ~13 TL eksik almıştım. Aileniz büyük ihtimal sizi soğutup parayı sizden almak için yapıyor, eğer yaşınız küçük ise haksız değiller.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 8 Eylül 2021 #3 50 dolar bozdurduğumda 3-4TL az vermişti.