Cidden artık onaylanmasa olur mu? Millet Google'a dolar yazınca zaten çıkıyor. Artık şu dolar XX TL oldu konularını görmeyelim. Bir gün de 2-3 tane dolar 8 TL oldu konusu gördüm.
At gözlüğü gibi önümde. Sanki sen o konulara cevap yazdıkça dolar düşüyor. Eğer cidden doların durumunu buradan öğreniyorsan ve arama çubuğuna dolar yazamıyor isen buyur:
At gözlüğü gibi önümde. Sanki sen o konulara cevap yazdıkça dolar düşüyor. Eğer cidden doların durumunu buradan öğreniyor isen. Arama çubuğuna dolar yazamaıyor isen, buyur.
At gözlüğü gibi önümde. Sanki sen o konulara cevap yazdıkça dolar düşüyor. Eğer cidden doların durumunu buradan öğreniyor isen. Arama çubuğuna dolar yazamaıyor isen, buyur.
İnsanlar o konu üzerinde sohbet etmek istiyor ise siz görmeyeceksiniz diye konuların onaylanmaması gibi bir saçmalık görmedim ben.
Bende bakmıyorum ama bu konulara bakmak istemiyorum diye onaylanmasın yazmıyorum.
Cidden artık onaylanmasa olur mu? Millet Google'a dolar yazınca zaten çıkıyor. Artık şu dolar XX TL oldu konularını görmeyelim. Bir gün de 2-3 tane dolar 8 TL oldu konusu gördüm.
Başta bir konu açılıyor, bakıyorsun 15-20 sayfa yazmışlar. 5 dakika geçmeden bakmışsın bir konu daha "Arkadaşlar dolar 8 olmuş, ne düşünüyorsunuz? Bu konuda çok merak ettim.". İlk konudakiler armut topluyordu 20 sayfadır zaten, aratsalar görecekler kimin ne düşündüğünü.