Döviz konuları artık onaylanmasa olur mu?

Buradan moderatörlere sesleniyorum bence dolar kelimesine sansür uygulayın ayrıca fransız ürünlerine boykot kampanyasına destek amaçlı bir anakonu açın.

Son olarak dışarıdan sürekli dolara müdahale edip şişiren dış güç Amerikan firmalarının ürettiği bilgisayar bileşenlerini de almayın yakında yerli işlemciler vs. tanıtılacak bekleyin.

Ben de bunu diyorum. 3 tane açmaya gerek yok. 1 tane yeterli.

Zaten bugün de 2-3 tane konuyu birleştirmişler de açmışlar. Moderatörler de bıktı artık .

Nasıl yani? Aslında 3'den fazla mı konu açılmıştı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası bende sıkıldım fakat insanların görmesi ve bilinçlenmesi lazım. Zaten kimse sesini çıkaramıyor en azından gündemden haberimiz olsun.
Hocam keşke öyle olsa da bir değil on konu açılsa ama orada konuyu açanın tek amacı mesaj kasmak, yazanların da tek amacı eleştirmek yanlış anlamayın eleştirmekte haklılar ama mesele bilgilenmek değil. Geçen günlerde bir konu görmüştüm dolar neden yükseliyor diye bende baktım zannediyorum ki insanlar bilgileniyor gerçekten sebebini anlatacak ama konuya bir girdim 10 mesajdan 8 i şöyle "Sebebi belli değil mi zaten?" yani kimsenin bilgisi yok amaç sadece konuşmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar 1 TL falan artınca açılmasını doğru buluyorum.
1 TL artmadı. Normal 7.95 TL idi. Sadece 10 kuruş arttı.

Bir şey daha var. Buradan yazarak o sayılar değişmiyor. Bizim elimizden bir şey gelmiyor zaten. O yüzden kafa yormaya gerek yok. Yok şu yok bu demeye de gerek yok.

Aynen öyle. Amaç mesaj sayısı ve ifade kasmak. Yoksa herkes biliyor.

1 TL artmadı. Normal 7.95 TL idi. Sadece 10 kuruş arttı.
Mesajımı yanlış anladınız galiba. Böyle konuların kurun 1 TL artmışken açılmasını doğru buluyorum demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…