Döviz kurundaki artışın yavaşlaması hatta değer kaybetmesi

Hard Lee

Hectopat
Tahminlerinizi ve bilgiliyseniz bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum. Döviz kuru bayağı bir arttı lâkin şu son 1 haftaya özellikle girdiğimizde ( kuruş olarak tabii ) Euro'da ve Sterlin'de azıcık da olsa bir düşüş var, sizce kur artmaya devam edecek mi artarsa daha ne kadar artar, bundan sonra düşer gibi geliyor düşerse ne kadar sürede ne ölçekte yani lira olarak ne kadar düşer, eğer cevabınız düşüş yönündeyse sizce alım gücü/ birazcık olsun ürünlerdeki fiyat düşüşü olarak ne zaman yansır

Örneğin bugün 20.5k olan bir tablet (iPad Air) gelecek sene bu aylarda tahmini olarak ne kadar olur ve son olarak yanlış anlamayın siyaset olarak demiyorum fakat Mehmet şimşek görevden alınır mı? Ya da ne kadar süre kalır o koltukta, özet geçeyim bizi tahmininizce nasıl günler bekliyor daha acılı mı yoksa bu günlerle stabil mi bugüne nazaran biraz daha iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar düşmesi senin aldigin iPad ile düşüyor zaten senden 4 ipad parası alınıyor şuan dolar 20 olsun kimse fiyat indirmez.

İnan bunlar iyi günler sana sebebini detaylı anlatmak istemem. Bir şey alacaksan al hemen.

Dostum gören de iki yıllık bir seyirden bahsediyorsun sanacak, 20 gün artış olmadı diye açtığın başlığa bak

Ve, tabii dileğim dolar ve euro artmasın, ülkemiz mutlu olsun.

Mehmet Şimşek görevden alınmaz.Yurtdışından gelen ürünlerde hiçbir döviz azalışında fiyatta indirime gitmedi yaşadığım sürede.

Kanka ben almak istiyorum ama param yok ilerde her şey uçacak zaten sınav senem işte yok :/
o zaman düşünme bunları hala ekonomiyi düşünebilen var mı. ben seçimden sonra saldım düşünmeyi. o günden beri ilk defa senin postuna cevap vermek için düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…