duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 Sterlin almak istiyorum ama sanki kuyumcular bir tık daha ucuza satıyor gibi, sizce hangisi daha mantıklı?
Sterlin almak istiyorum ama sanki kuyumcular bir tık daha ucuza satıyor gibi, sizce hangisi daha mantıklı?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 23 Mart 2024 #2 duzzstar dedi: Sterlin almak istiyorum ama sanki kuyumcular bir tık daha ucuza satıyor gibi, sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilirlik açısından döviz bürosundan almanız daha iyi olur en azından fatura kesiyorlar.
duzzstar dedi: Sterlin almak istiyorum ama sanki kuyumcular bir tık daha ucuza satıyor gibi, sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilirlik açısından döviz bürosundan almanız daha iyi olur en azından fatura kesiyorlar.
suvayizm Zeptopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #3 8:30/17:00 arasında kullandığınız bankalar üzerinden almanız bence gayet mantıklı. duzzstar dedi: Sterlin almak istiyorum ama sanki kuyumcular bir tık daha ucuza satıyor gibi, sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla...
8:30/17:00 arasında kullandığınız bankalar üzerinden almanız bence gayet mantıklı. duzzstar dedi: Sterlin almak istiyorum ama sanki kuyumcular bir tık daha ucuza satıyor gibi, sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla...