Conqueroor Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar elimde birazcık İsviçre Frank'ı ve Bulgaristan Leva'sı var. Bunları nerede bozdurabilirim veya satarım? (dövizciler kabul etmiyor.) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2022
Arkadaşlar elimde birazcık İsviçre Frank'ı ve Bulgaristan Leva'sı var. Bunları nerede bozdurabilirim veya satarım? (dövizciler kabul etmiyor.)
Forxane Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #2 Kaç frank bozduracaksın? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2022
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 Sanırım ATM'ye yatırıp TL olarak çekebilirsin, bir zaman ben bu şekilde dolar bozdurmuştum.
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #4 Fatherboard dedi: Sanırım ATM'ye yatırıp TL olarak çekebilirsin, bir zaman ben bu şekilde dolar bozdurmuştum. Genişletmek için tıkla... ATM'ler sadece Euro ve Dolar kabul ediyor o da tüm hepsi değil zaten bazı ATM'ler.
Fatherboard dedi: Sanırım ATM'ye yatırıp TL olarak çekebilirsin, bir zaman ben bu şekilde dolar bozdurmuştum. Genişletmek için tıkla... ATM'ler sadece Euro ve Dolar kabul ediyor o da tüm hepsi değil zaten bazı ATM'ler.
Yavuz YIlmaz Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #5 Conqueroor dedi: Arkadaşlar elimde birazcık İsviçre Frank'ı ve Bulgaristan Leva'sı var. Bunları nerede bozdurabilirim veya satarım? (dövizciler kabul etmiyor.) Genişletmek için tıkla... ptt ve kuyumcular bozar.
Conqueroor dedi: Arkadaşlar elimde birazcık İsviçre Frank'ı ve Bulgaristan Leva'sı var. Bunları nerede bozdurabilirim veya satarım? (dövizciler kabul etmiyor.) Genişletmek için tıkla... ptt ve kuyumcular bozar.