I iamironman Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 280 3 Aralık 2021 #1 İstediğimiz bir dövizi alabileceğimiz bir yer var mı? Mesela Danimarka Kron'u almak istediğimi farz edelim bunun için bir uygulama vs. var mı?
İstediğimiz bir dövizi alabileceğimiz bir yer var mı? Mesela Danimarka Kron'u almak istediğimi farz edelim bunun için bir uygulama vs. var mı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 3 Aralık 2021 #2 Mobil bankacılık uygulamalarından veya döviz bürolarından alabilirsin.
I iamironman Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 280 3 Aralık 2021 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Mobil bankacılık uygulamalarından veya döviz bürolarından alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Döviz bürolarında o kadar fazla bilinmeyen paralar var mıdır ki? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2021
Metin Eren Türkmen dedi: Mobil bankacılık uygulamalarından veya döviz bürolarından alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Döviz bürolarında o kadar fazla bilinmeyen paralar var mıdır ki?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 3 Aralık 2021 #4 iamironman dedi: Döviz bürolarında o kadar fazla bilinmeyen paralar var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... Bürodan hiç alım yapmadım hangi birimler var tam bilmiyorum. Ama muhtemelen vardır sonuçta bürolar bunun için var.
iamironman dedi: Döviz bürolarında o kadar fazla bilinmeyen paralar var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... Bürodan hiç alım yapmadım hangi birimler var tam bilmiyorum. Ama muhtemelen vardır sonuçta bürolar bunun için var.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 3 Aralık 2021 #5 @iamironman, bürolarda genellikle çoğu para birimi oluyor. Gidip bakmakta fayda var.