Koluma kaplanın göz kısmını yaptıracagım polis bekçi dışı pek sıkıntı cekmem degil mi ve turizm bölümüne yönelsem ileride o bölümle alakalı bir meslekte sıkıntı çeker miyim?
Kamu sektörlerinde olduğu gibi özel sektörde pek sorun olmasa bile çok abartıya kaçmadan güzel tasarımlı tabiri caizse serseri modelli bir dövme yaptırmamanız daha iyi olur.
Konya gibi bir yerde isen yaşarsın. Yapılan çalışmalarda 60 yaş sonrası dövme lemf bezi kanserini yüzde 20 artırdığı ile bir yazı okudum geçen. Eskiden güzel gelirdi dövme şimdi hiç hoş gelmiyor. Herkes yaptırınca itici.
Bir şey olmaz hocam yaptır Bende 3 tane var (2 küçük, 1 büyük ellerindne öper) daha da yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada yaşım 39 yani bu zamana kadar sıkıntı da yaşamadım çalıştığım sektörlerde. İnsanlar elbette ilk olarak tipine göre yargılayacak ama sen ne kadar verimli çalıştığını gösterirsen, insanlara karşı ne kadar iyi davranışlar sergilersen o yargılamaların alayı son bulacak. Eğer son bulmuyorsa o zaman yanlış zamanda, yanlış yerde ve yanlış insanlarla olduğunu fark edeceksin