Sigurd Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 197 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 cenesvin dedi: Anlamları neler hocam. Genişletmek için tıkla... Nickimi görenlerin genelde ilk aklına vikings geliyor ama ben tolkienin bir kitabından esinlenmiştim. ''Sigurd ile Gudrun Efsanesi''
cenesvin dedi: Anlamları neler hocam. Genişletmek için tıkla... Nickimi görenlerin genelde ilk aklına vikings geliyor ama ben tolkienin bir kitabından esinlenmiştim. ''Sigurd ile Gudrun Efsanesi''
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 1 Mayıs 2021 #12 231561 dedi: Ben yazacaktım benden önce yazılmış. Olacak iş değil. Genişletmek için tıkla... Hocam yanını da kırmızı gül dövmesi yakışır. cenesvin dedi: Anlamları neler hocam. Genişletmek için tıkla... Akıcı, bal gibi akıyor gibi bir anlamı var.
231561 dedi: Ben yazacaktım benden önce yazılmış. Olacak iş değil. Genişletmek için tıkla... Hocam yanını da kırmızı gül dövmesi yakışır. cenesvin dedi: Anlamları neler hocam. Genişletmek için tıkla... Akıcı, bal gibi akıyor gibi bir anlamı var.
Sigurd Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 197 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 AsLegolas dedi: Hocam yanını da kırmızı gül dövmesi yakışır. Akıcı, bal gibi akıyor gibi bir anlamı var. Genişletmek için tıkla... Hangi dilde ?
AsLegolas dedi: Hocam yanını da kırmızı gül dövmesi yakışır. Akıcı, bal gibi akıyor gibi bir anlamı var. Genişletmek için tıkla... Hangi dilde ?
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 1 Mayıs 2021 #14 Sigurd dedi: Hangi dilde ? Genişletmek için tıkla... İngilizce.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #15 İki tarafa yapacaksan kesinlikle "Semper Fidelis".
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 1 Mayıs 2021 #16 Canım anam , bedel (!)
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #17 Sigurd dedi: Dirsek ile omuz arasında çok dikkat çekmeyen bir yere anlamı güzel bir kelime dövmesi yaptırmak istiyorum. Herhangi bir dilde olabilir. Fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Technopat.
Sigurd dedi: Dirsek ile omuz arasında çok dikkat çekmeyen bir yere anlamı güzel bir kelime dövmesi yaptırmak istiyorum. Herhangi bir dilde olabilir. Fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Technopat.